Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ma bejött az udvarunkra egy...

Ma bejött az udvarunkra egy beagle szuka kutyus. Jól cselekedtem?

Figyelt kérdés
Mivel már régóta szeretnék egyet igy befogadtam és annyira megszeretném tartani nagyon szeretm,de félek hogy a gazdája majd keresni fogjak,mi tévő legyek ha majd keresi és ha nem is jol bánt vele és azért szökött meg,:(nagyon rossz lenne ha elvinné.
2009. máj. 8. 13:06
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%

csináltass az állatorvossal ultrahangot,hogy nem vemhes-e....

és minnél hamarabb ivartalaníttasd!!!

2009. máj. 9. 10:45
 22/35 A kérdező kommentje:
azt mondta a doki hogy volt neki kiskutyája már de nem mostanában.Ivartalanítani nem szeretném mert van az utcánkba egy fiú is és szeretném pároztatni őket és eladni a kiskutyákat.
2009. máj. 9. 11:40
 23/35 anonim ***** válasza:
100%

jézusom

ez olyan minta örökbefogadnál egy gyreket és rászabadítanál egy másikat

szánalmas...

nem a kutya érdekeit nézed,hanem az anyagi hasznot..nem is való kutya neked...

mennyit szülhett már eddig,tudod te,hogy az mennyire tönkreteszi a szervezetét?

a műtéttel megóvod számos halálos betegségtől és meghosszabítod az életét és nem használod ki..

könyörgöm ismeretlen felmenőkkel rendelkező kutyákkal nem szaporítgatunk,ígyi selég a kidobott beagle..

kérlek ne!!

2009. máj. 9. 22:03
 24/35 anonim ***** válasza:
100%
Úristen...rosszúllettem amikor olvastam,hogy szaporítani szeretnéd.Ezt tényleg felejtsd el...meg ez nem csak úgy megy ahogy te azt gondolod...a másik fele meg az,hogy tényleg nagyon sok a menhelyen a beagle nem beszélve a többi aranyis kutyusról...Te csak az anyagi hasznot látod ebben a szegény állatban?Hány éves vagy?
2009. máj. 10. 11:35
 25/35 A kérdező kommentje:
22 éves vagyok és nem csak az anyagi helyzetet nézem a doki is azt mondta hogy nyugodtan de azért gondoljam megm.Nem fogom rögtön pároztatni majd egyszer...nem tudom miért kell neki esni az embernek....Igy voltam a vadászgörényemmel is mindenki lehurrogottt hogy miért nem ivartalanitottam ki és lásd már 2-szorra fialt és vannak is rá vevők!!!!Ezzel az erővel magatokat is ivartalaníthatnátok vagy akkor mindenki a földön nem????????
2009. máj. 10. 12:14
 26/35 anonim ***** válasza:
100%

jézusom..

szép kis doki...

ismeretlen előéletű,esetleg öröklődő genetikai betegségekkel terhelt kutyával szaporítgatni..

jobb lett volna neki az utcán,hátha vki ,aki normális összszedi,és nem használja ki még jobban..

2009. máj. 10. 17:30
 27/35 anonim ***** válasza:
100%

nem CSAK az anyagi hasznot látod benne? Na szép!

Ti "ilyenféle" emberek vagytok mindig azon a véleményen, hogy a tenyésztők állandóan beltenyésztik a kutyájukat. és most ebben az esetben honnan tudod hogy a te kutyád (ami betévedt hozzád) nem annak a testvére akivel pároztatni szeretnéd? vagy az apja vagy akárkije! elég nagy az esély utána meg jönnek világra a nyomorék kölykök...

tudod, ha annyira szereted, akkor nem hozol le tőle almot. miért?

mert a szülésbe akár bele is halhat, sőt még a kölykei is! és ha kap a szüléstől egy méhgyulladást? vagy rákot? akkor már muszály lesz ivartalanítani! inkább ne várd meg míg ez bekövetkezik!

egy szülés (és a fedeztetés is!) milyen nagy fájdalommal jár egy kutyának?? láttál már szülő kutyát aki ordított? ennyire jó nézni ahogy szenved? és jó nézni ahogy a kiskutyák nem hagyják békén, mikor egy kicsike nyugalomra vágyna?

hát én ezek után nem is tudom most szereted-e vagy nem!

de ha nem is ivartalanítasz, akkor legalább ne fedeztetsd be könyörgöm! hány és hány gazdátlan kutya van így is! minek rontod az esélyeiket??!!

2009. máj. 11. 16:57
 28/35 anonim ***** válasza:
100%
különben, csak kiváncsiságból, most miért fontos hogy legyen kiskutyája?
2009. máj. 11. 17:04
 29/35 anonim válasza:
100%

Az nem jutott eszedbe hogy megkeresd a gazdáját, kiplakátold stb, chip-et, tetoválást nézess a díjnyertes állatorvosoddal???

Lehet hogy valaki nagyon várja azt a kutyát haza, nincs jogod a szaporításán/ivartalanításán stb.. gondolkodni, hiszen Ő NEM A TIED!!!

Ebbe nem gondoltál bele?

Ha legalább annyit közölnél melyik városban találtad a kutyát, lehet, hogy előkerülne a gazdija.

2009. máj. 11. 17:09
 30/35 anonim ***** válasza:
100%
Kihasználod ezt a kutyát...ami nem is a tiéd:S:S széppp....
2009. máj. 11. 17:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!