Ha lenne lehetőség mindenre, akkor hány kutyátok lenne, és honan lenne az a kutya? Milyen fajtáju?
Figyelt kérdés
2011. nov. 8. 15:29
41/50 A kérdező kommentje:
Én is majd elmondom,kutyás válaszomat.
2011. nov. 10. 17:20
42/50 A kérdező kommentje:
Ma van a névnapom
2011. nov. 11. 13:22
43/50 anonim válasza:
Nekem a vilàg összes kutyàja kène de ha muszàly lenne vàlasztanom akkor egy nèmetjuhàszt vàlasztanàk a menhelyrōl. En minden kutyàt szeretek de most èn nagyon arra vâgyok. Nekünk most 5 kutyànk van.
44/50 A kérdező kommentje:
Jó sok tag lett a kutyás közöségi oldalra,ennek örülök.Köszi előző.
2011. nov. 14. 18:22
46/50 anonim válasza:
Ha módom lenne rá, menhelyt nyitnék és nem is csinálnék mást! Az egész család kutyabolond, két szálkás szörü tacskónk van!
47/50 anonim válasza:
2 szuka lenne.Az egyik golden retriever a másik is.:D:)
48/50 anonim válasza:
nekem egy golden retrieverem van, és ajánlom is, mert nagyon okos kutyák! ahány goldival találkoztam mind nagyon ügyes, okos és hűséges volt! de ha tényleg akármienre lenne lehetőségem akkor én még egy német dogot egy huskyt egy border colliet egy bobtailt egy fehér német-juhászt vgálasztanék ... vagy menhelyről! :))
49/50 anonim válasza:
Én csak egy egészséges MOPSZOT :)
50/50 anonim válasza:
Nekem elég lenne kettő is, így azzal a kettővel kellő időt tudnék tölteni. Nagyon tetszik az ónémetjuhász, a moszkvai őrkutya. De imádom az amstaffokat, bullterriereket, az agarakat, szóval nehezen választanék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!