Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ha lenne lehetőség mindenre,...

Ha lenne lehetőség mindenre, akkor hány kutyátok lenne, és honan lenne az a kutya? Milyen fajtáju?

Figyelt kérdés
2011. nov. 8. 15:29
1 2 3 4 5
 21/50 Akiteki ***** válasza:
Akadnak... konkrétan mire gondolsz?
2011. nov. 8. 20:53
 22/50 A kérdező kommentje:
saluki-ról nem halotam.
2011. nov. 8. 21:04
 23/50 Akiteki ***** válasza:
Pedig a világ legszebb kutyája (nekem). Már ha olyan, amilyennek lennie kell.
2011. nov. 8. 21:08
 24/50 anonim ***** válasza:
94%
4-5 kutyám lenne mert annyival lehet még személyesn foglalkozni, én pedig nem azért tartok kutyát hogy aztán luxusápolók gondozzák. A legjobb tenyészetekből lennének, hogy versenyezhessek és tenyészthessek velük. Mudi, dobermann, aussie lenne. Esetleg fajtamentőktől is befogadnék egy mudit.
2011. nov. 8. 23:24
 25/50 anonim ***** válasza:

Én azóta imádom a salukit amióta Celjében az euro shwn megláttam mozgásban azt a csodaszép kant :)

Alapból orosz agár párti vagyok de az a kutya elbűvölt és azóta nagyon tetszenek ők is :)

2011. nov. 8. 23:36
 26/50 anonim ***** válasza:
58%
4-5 kutyával nem lehet tenyészteni...a tenyészet átka, hogy folyamatosan nő ugyanis mivel jobbra törekszik az ember és egy 2 évig tervezett párosításból mindenképpen tart meg kutyát mindig van új kutya az udvarban én most 3 kutyát is megtartottam az alomból...ezzel lett itthon 10 kutya... jövőre tervezek fagyasztott spermát hozatni spanyoloktól és Amerika egyik leghíresebb (szerintem egyik legszebb) kanjára tenyésztenénk vissza.. na abból az alomból is biztosan tartok meg...
2011. nov. 8. 23:40
 27/50 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a kutya fontosabb mint a tenyésztés, számomra rideg és érzelemmentes ez sok kutyás, alkalmazottas tartás. Nem muszáj halál komolyan és vérprofin csinálni, nem azzal ártok a fajtának ha kevés kutyám van. Meg aztán léteznek olyan pl hogy társtulajdonos... Ja és én "csak" mudit tenyésztenék, ahhoz meg nagyon remélem, hogy még nem kell amerikából hozatni anyagot.
2011. nov. 8. 23:52
 28/50 Akiteki ***** válasza:
60%
Nálunk így vagyunk most 15-en. :)) Olyan nincs, hogy egy alomból ne tartsak meg. Nekem csak akkor van értelme, ha itthon is látom, hogy mit csináltam. Ezért is van csak 1 évben 1 alom és 1 szukától max. 2. Pedig volnának ötleteim, de a lehetőségek végesek. De néha veszek lottót:))
2011. nov. 9. 01:26
 29/50 anonim ***** válasza:

Mennyi??? 15?

KÉPET!!! :D

2011. nov. 9. 08:17
 30/50 anonim ***** válasza:
41%
Nekem meg csak akkor van értelme ha kapcsolatban vagyok a kutyákkal. Azt ne mondja nekem valaki, hogy 15 kutyával maradéktalanul tud foglalkozni és még élni is egy kicsit (mert én nem akarok egész életemben otthon ülni mintha gyesen lennék)... Nekem ez rideg. De hát kinek mi.
2011. nov. 9. 11:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!