Ha lenne lehetőség mindenre, akkor hány kutyátok lenne, és honan lenne az a kutya? Milyen fajtáju?
Figyelt kérdés
2011. nov. 8. 15:29
1/50 anonim válasza:
2 kutya: egy szuka Labrador Retriever a Light of Eyes kennelből (remélhetőleg ez összejön pár éven belül :) ), és egy Pembroke Welsh Corgi.
2/50 anonim válasza:
nekem lenne egy menhelyi-vagy több-,aztán egy ír szetter,egy labrador,egy ausztrál juhász,és egy dobermann,és egy kis olasz agár :)
most így hirtelen ennyi...
3/50 anonim válasza:
Tutira lenne egy bullmasztiffom jó kennelből, meg egy mentett boxerem a Noéból... Vagyis leginkább kihoznám ezt a boxer kislányt: [link]
Merthogy a fajtamentésnek nem adják át, ők megivarosan akarják örökbeadni...
4/50 anonim válasza:
hosszan sorolhatnám de az álmom egy pomerániai amiből igazán szépet itthon nem lehet kapni, legközelebb az oroszoknál vannak szépek de 2500 euró... talán ha megnyerném az 5ös lottót
5/50 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ezek nagyon jók.
2011. nov. 8. 15:49
6/50 anonim válasza:
Whippetem lesz nyáron :)) Orosz agár, kettő Perzsa agár (Saluki) Afgán agár,német dog,magyar agár,husky :))
7/50 anonim válasza:
Ha lehetőségem lenne az összes altatásra váró, rossz körülmények közt élő kutyust magamhoz venném. Mellettük meg lenne egy kínai kopaszom, olyan kis hajas baba :) Nem tudom miért, de ez a fajta bejön. Most nagyobb kutyáim vannak, kutyaként kezelve, de ha egy ilyenem lenne biztos kinyalnám a fenekét, utána meg hívnám Cesart, hogy segítség, nem tisztel a kutyám :))) Szóval jobb ha ilyenem nem lesz soha, mert tuti elfelejtenék minden szabályt.
8/50 anonim válasza:
Hát... ha lehetőség lenne rá, menhelyem lenne, olyan szép és jó, minden katasztrofális helyen élő kutyának egy menedék lenne... abban viszont nem hiszek, hogy az ember 3-4 saját kutyánál többel tud minőségi módon foglalkozni... Nekem kettő van, és az ő tanításuk is komoly idő és energia, nem igazán értem, hogy akinek 6-8 vagy több kutyája van, az hogy tud mindre elegendő időt szánni... szóval menhely és 3 saját kutya... akikbe valamiért beleszeretek.
9/50 A kérdező kommentje:
Érdeklődtem,hogy ha lenne lehetőség milyen kutyáitok lenének,honan és milyen fajtájuak.
2011. nov. 8. 17:04
10/50 Akiteki válasza:
Ha nyernék a lottón, akkor volna még egy whippetem, még egy huskym, legalább egy salukim meg egy pumim.
A tenyésztők már rég kinézve, csak a számokat nem találom el soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!