Jövőhéten kapok egy Kangalt. Szerintetek? Ez baj?
Figyelt kérdés
A szomszédba van 3 pittbul.Az egik mindig,de mindig átszökik.És hiába lett megcsináltatva 2x a kerítés vmiért mindig átjön.És most lesz egy kangalom. És nekünk vilá életünkben Kangal vagy Kuvaszunk volt.
Persze kutya suli meg minden lesz..mer nagyon,de nagyon kemény kutyák!
Ha nagyobb lesz nem fogja bántani a pitbullokat???
Milesz ha bántani fogja a kangalomat???
Ha nagyobb lesz biztos vissza kapja apitbul?!
2011. nov. 7. 21:34
21/38 anonim válasza:
Szerintem az az állításod, hogy értessz hozzá és az a tény, hogy itt kérdezősködsz róla, ütik egymást! De lehet, hogy csak én gondolom így.
23/38 anonim válasza:
Am télleg nem szabad pásztorkutyát képezni
Kiölik belőle az ösztönt
mindene a gazda tulajdonának őrzése
24/38 anonim válasza:
Ezt miért nem lehet elhinni? Lehet, hogy csak én gondolom így, és hogy hülyének néztek..
25/38 anonim válasza:
Na, és megvan a kangalod? :-) Mutass róla képet. Most már eltelt 2 hónap. :-)
27/38 dizus válasza:
A kangal nagyon gyors kutya,nem is lehet lefényképezni!
28/38 anonim válasza:
Na, akkor jöhetnek a fotók. :-)
29/38 A kérdező kommentje:
okés küldök képet :) már jónagy arany szivem
/index.php?supermode=gallery_view&previewm=1&a=Kangal_Dogs_at_Work&image=091103092535_kirazcalendarpic.jpg&screenres=1280-800
2012. jan. 24. 20:57
30/38 A kérdező kommentje:
nem tudom megmutatni,de a kennelnél ott van :)) megmutatom,érdekel a kennel?
2012. jan. 24. 20:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!