Jövőhéten kapok egy kölyök havanese-t. Rengeteget olvastam már róla, itt is és már oldalakon is, de azért szeretnék még kérni pár tanácsot, tapasztalatot, esetleg figyelmeztetést a tapasztalt gazdiktól?
Kan és szuka édesem :)
És teljesen mindegy melyik nemet választod ivartalamits.
Nekem mindig is kan kutyáim voltak/vannak,de nem külömbök a szukánál szóval ezt döntsd el valószinűleg többen a szuka kutya mellett állnak,sőt szinte biztos.
Szerintem is írj néhány példát mire vagy kiváncsi..
Nekem is havanesém van, imádom =).
Kezd el már az első naptól fésülgetni őt, mert ha nagy lesz nem fogja hagyni + a szőre 2 napon belül olyan kócos lehet,h azon télleg vcsak olló fog segíteni.
Valószínű, hogy félős lesz (az enyém is az).
Játékoknál figyelj a méretre, ne legyen túl kicsi de olyan bazi nagy se xD. Az én kis drágám mondjuk a szöcskelabdák meg azok a húzós rondjok bolondja.
Nem eszik sokat, így elég ha 1 műanyag kutyatálat félig teszel csak tele, de vizet adhatsz neki bőven.
A hámot ajánlom sétálásra főleg picinek. És amint megérkesztek vedd le róla mert a szőre ki fog ott hullani ha nem veszed le róla a hámot sétálás után.
Ha még valamire kiváncsi vagy nyugodtan írj.
A 3. válaszoló rátapintott a lényegre,ilyesmi dolgokra vagyok kíváncsi.És köszönöm is neki.
Mindenféle téren kérnék szépen tapasztalatokat,mert rengeteget olvastam róla,és így tanultam is,de kíváncsi vagyok,hogy a valóságban is így van-e.
Télleg olyan könnyen tanítható-e,szét fog szedni mindent ha pár órára egyedül hagyjuk?A két és fél éves unokaöcsémmel is ki fog jönni?Alomról mennyire könnyedén fogom tudni átszoktatni arra hogy kint az udvaron végezze a dolgát(végül is ez a legkisebb problémám)?
Ami eszetekbe jut írjátok meg nekem!
Köszönöm szépen!!!:)
ha adsz e-mail címet, írok Neked.
kislány mellett voksolok, én nagyon nem bántam meg h kislányt kaptam, kant el sem tudnék képzelni.
Ahogy pedig pisikél, az valami ennivaló:)
és nem jelölget fél óráig -.- :)
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!