Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Jövőhéten kapok egy Kangalt....

Jövőhéten kapok egy Kangalt. Szerintetek? Ez baj?

Figyelt kérdés

A szomszédba van 3 pittbul.Az egik mindig,de mindig átszökik.És hiába lett megcsináltatva 2x a kerítés vmiért mindig átjön.És most lesz egy kangalom. És nekünk vilá életünkben Kangal vagy Kuvaszunk volt.

Persze kutya suli meg minden lesz..mer nagyon,de nagyon kemény kutyák!

Ha nagyobb lesz nem fogja bántani a pitbullokat???

Milesz ha bántani fogja a kangalomat???

Ha nagyobb lesz biztos vissza kapja apitbul?!

2011. nov. 7. 21:34
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
100%
Azért kalandos lenne, ha az állatkerben is azt mondanák, hogy "meg van csinálva a kerítés, de az a fránya farkas csak kiszökik rendszeresen"! Magyarul csak nincs rendesen megcsinálva! Most komolyan, kérdező, szerinted a problémádra létezik más megoldás azon kívül, hogy fizikailag elszeparálod a kutyákat? Amúgy létezik: Elfelejtitek a kerítést és az első naptól kezdve úgy szoktatjátok a saját kutyát a szomszéd átjárós kutyájával, hogy egy falkát alkossanak. Fogalakozol mindegyik kutyával, így elvileg jól el lesznek együtt.
2011. nov. 7. 21:42
 2/38 anonim ***** válasza:
100%

hogyhogy világ életetekben kangal meg kuvasz?

mármint a kuvaszt értem, de kangal alig pár éve van az országban... vagy tán Törökországban éltek?

egyébként jó kerítés nélkül előbb-utóbb valakit ásni kell. egyrészt a kangal erősen territoriális, nem fogja eltűrni a betolakodó piteket, másrészt erősen domináns is, ha meg is próbálod őket "falkásítani" akkor egy idő után megpróbál uralomra törni. ha megteszi, akkor durván teszi, a pit pedig arról híres, hogy ha egyszer bunyóba kezd, akkor nem áll le (és ne tessék a "milyenre nevelik" blablával jönni, brutál szelekción esett át a fajta, amivel erre az egy tulajdonságra szelektálták), és a kangal sem az a fajta, amelyik hagyja magát.

2011. nov. 7. 22:30
 3/38 dizus ***** válasza:
100%
Ebből az a leghihetőbb rész,hogy megcsináltattátok a kerítést.
2011. nov. 7. 22:39
 4/38 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó: lol, ezen jót nevettem.

A leghihetetlenebb az kedves török barátom, hogy nem elég hogy ostoba és hihetetlen a kérdés, de tele van helyesírási hibával. Előbb Te járj iskolába és tanulj meg írni, majd utána vegyél kutyát és járj vele is iskolába.

2011. nov. 7. 23:31
 5/38 anonim ***** válasza:
100%
Igen, baj. Te csak ne kapján semmilyen kutyát, amíg a "jó" kerítés foglmával sem vagy tisztában. A jó kerítés az, ami a kertbe valókat bent, minden mást pedig kint tart. Amíg ez nem teljesül, addig nincs rendesen megcsinálva. Ha a kutyád is ilyen lesz, hogy engedelmes, csak hát nem fogad szót, az egy kicsit veszélyes játék lesz...
2011. nov. 8. 01:59
 6/38 anonim ***** válasza:
71%

mondjuk speciel ha a szomszéd pitbullja szökik át, a szomszédnak kellene valamit csinálni a kerítéssel...

nekem közép-ázsiaim vannak, és a kangalhoz is konyítok valamicskét.

addig ne hozzátok a házhoz, amíg nincs megcsinálva a kerítés, mert nem lehet megjósolni, ki fog kire támadni... (nem tudom, hogy vannak nevelve a kutyák...)

és 3-4 hónapos koráig a kangal aludjon veled!

a kutyasuli mehet, de ne olyat válasszatok, ahol fojtón rángatják őket, mert azzal általában nem sok jót értek el.

és ŐV-re soha ne vidd!

jó kutyázást!:)

2011. nov. 8. 09:14
 7/38 anonim ***** válasza:

megkérdezhetem, ki és miért pontozott le?...

megindokolhatná, mi volt a kivetnivaló a válaszomban, mert én nem találtam hibát, amikor újraolvastam...

(utolsó)

2011. nov. 10. 11:04
 8/38 anonim ***** válasza:
Nem tudom, én zöldet nyomtam, teljesen egyetértek a #6 válasszal!
2011. nov. 10. 11:09
 9/38 anonim ***** válasza:
Én speciel lemínuszoltam, mert mi az, hogy ŐV-re soha ne vidd...? Attól nem vadulnak a kutyák, hanem pont hogy irányíthatóvá válnak. Kiélhetik az ösztöneiket kontrollált körülmények között, jót tesz nekik.
2011. nov. 10. 11:42
 10/38 anonim ***** válasza:

egy ideális világban így lenne. de Mo-n még nem eléggé elterjedt a pásztorkutyák ilyen irányú képzése, sőt, szerintem nincs is nálunk olyan segéd, aki tényleg értene ehhez.

a hozzá nem értő segéd pedig hihetetlen sok hülyeséget beletesz egy ilyen kutyába.

szóval ebben egyetértek a 76%-ossal, öv-re PÁSZTORKUTYÁT ne vigyen.

2011. nov. 10. 12:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!