Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért eszi meg a német juhászo...

Miért eszi meg a német juhászom a kölykét?

Figyelt kérdés
Tegnap lefialt a német juhászom.7 édi kiskutya lett az alomban.Erre fel az egyiket megette.Pedig enni kap 2x-er egy nap.Mi lehet az oka?Féllek,hogy megeszi a többit is :(
2011. nov. 6. 13:23
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Nem terveztük,hogy neki kölykei lesznek!Ugyan is nem fedeztetve volt,hanem össze jött a kertszomszéd kutyájával!De ha már meglettek a picik,akkor éljenek!Majd elajándékozom őket olyanoknak ahol jó életük lesz!
2011. nov. 6. 14:19
 12/21 anonim ***** válasza:
törzskönyves németjuhászod van?
2011. nov. 6. 14:21
 13/21 anonim ***** válasza:
48%

értem,majd csak lesz valami,csináltasd meg a kerítést,vagy ivartalanítsd a kutyád.

tudod mennyi kutya van a menhelyen?

majd elajándékozom :( jó vicc,ez nem csak úgy van.

2011. nov. 6. 14:23
 14/21 Akiteki ***** válasza:
82%

Az összes menhelyi kutya így kezdi.

Felelőtlen embereknél.

2011. nov. 6. 14:46
 15/21 anonim ***** válasza:
82%

"Majd elajándékozom őket olyanoknak ahol jó életük lesz!"

Szerinted nekik ilyen életet szánt az, akinél világra jöttek?

[link]

[link]

2011. nov. 6. 15:44
 16/21 A kérdező kommentje:

Nem törzskönyvezett,de fajta tiszta!

Amúgy kár ilyen képeket linkegetni,mert az én kutyusomat is ilyen állapotban találtam meg!1 drb madzagra volt kikötve egy fához,a nyaka tiszta vér volt már tőle!Szegény alig élt mikor haza hoztam.Nem kis ideig tartott míg szocializáltam.Mai napig megretten egy seprűtől is.Nem vagyok kegyetlen ember!Nekem az állatok ezerszer fontosabbak néhány embernél!Mert ők legalább meghálálják a szeretetet amit kapnak!

2011. nov. 6. 15:51
 17/21 anonim ***** válasza:
89%

És ezek után hogy ilyen körülmények közül hoztad el a kutyádat, azt se tudod milyen előélete volt, azt se milyen genetikai háttérrel rendelkezik, h agyba főbe szaporítod?? Szerinted az az ember akinél a te kutyád vagy az általam linkelt kutyák születtek ő azt szerette volna h ilyen életük legyen?? Szánt szándékkal olyan embernek adta oda őket akik kínozzák és semmibe veszik a kutyaéletet??? Valószínű nem. És mégis ez lett a sorsuk...hogy miként az már találgatás. Ám az tény h az országban nem csak ennek a 3 kutyának jutott ilyen élet. És erről csak az olyan emberek tehetnek akik nem tesznek semmit azért h ne nőjön a kutyák száma, vagyis nem akadályozzák meg, h szüljön a kutyájuk illetve nem viszik el őket ivartalanítani. És nem nehéz belátni, hogy miért... csak józan észre van szükség valamint mnimális biológia és matematika tudásra.

Mert te hiába adod jóhiszeműen a kölyköket. Történjen meg h a 2 alomból csak 2 kutyát (egy szukát s egy kant) vonnak "tenyésztésbe" - a többit a felelős gazdik ivartalanítják. A szukának legyen csak 2x 6os alma. A kan meg fedezzen szintén csak 2x 6os alomszámot. Nem kell matekzseninek lenni, h ki lehessen számolni, h néhány éven belül hatványozódnak a kutyák. A nagyszámok törvénye alapján - és a kevésbé igényes gazdik jóvoltából - meg elkerülhetetlen h nem a megfelelő helyre kerülnek a kiskutyák. Ezt te már rég nem tudod kontrollálni, és a vége mégiscsak az h közvetve hozzájárultál, h sanyarú sorsú kutyák tengődnek menhelyeken, utcán.

Ezt azért gondold át. És próbáld meg meglátni a fától az erdőt és tovább látni azon mint h a te kölykeid jó helyen vannak...de meddig? és az ő kölykeik?

2011. nov. 6. 16:21
 18/21 anonim ***** válasza:
88%
Ha ilyen fontosak számodra akkor végképp nem értem, hogy miért elleted az idegenge kutyádat-tisztában vagy vele mennyi fizikai és lelki szenvedést okoztál már a saját kutyádnak?
2011. nov. 6. 16:26
 19/21 anonim ***** válasza:
84%
Arról nem is beszélve, hogy azok a kölykök hány menhelyi kutyustól vették el az esélyt arra, hogy örökbefogadják őket...
2011. nov. 6. 16:26
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Ivartalanítás. Megelőz minden problémát a kölykök körül.
2011. nov. 6. 18:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!