Német juhászom nem hegyezi mindig a fülét (lent) Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
van egy 3-4 éves német juhészom. már állatorvoshoz is elvittem. adott 1 öblitőt rá meg egy fülcseppet(surolan a neve) ezzel szoktam kezelni neki. de jelentős változás nincsen neki. de ez már 2-3 éve ilyen. tud valaki erre megoldást?2011. júl. 16. 23:23
1/9 anonim válasza:
Szerintem egyik kutya se hegyezi mindig a fülét, csak ha neszt hall, Ha a hallásával minden oké, akkor mi a probléma?
2/9 A kérdező kommentje:
ezt értem amit mondasz. helyesbitem a kérdést csak az egyik fülét nem hegyezi mindig. és sokszor odajön hozzám hogy csináljak vele valamit
2011. júl. 16. 23:46
3/9 anonim válasza:
Keress másik orvost. Aki belenéz a fülébe, aki mintát vesz belőle, aki elküldi laborba, hogy pontosan megállapítható legyen, mi is a baj a kutyád fülével.
4/9 A kérdező kommentje:
szóval az a doki szart nem csinált
2011. júl. 16. 23:58
5/9 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy a kutyád azért megy oda hozzád, hogy csinálj vele vmit :D
Az meg, hogy az egyik füle lekonyul, szerintem nem baj, kiskorában lehet nem porcosodott be rendesen, vidd el egy másik állatorvoshoz, és kérd meg, hogy nézze meg, szervileg rendben van e.
6/9 anonim válasza:
Szerintem már ilyen marad , nem elég erős a porc a fülében és nem áll fel, nem ritka eset.Vagy még ami lehet hogy szétcsípték a legyek a kutya fülét , és a vége visszakonyul emiatt, sajnos ilyet is láttam már.Ennyi tudok tippnek adni de ettől függetlenül viheted dokihoz , akár többhöz is.
7/9 anonim válasza:
Törzskönyvezett, fajtatiszta Német Juhász?
8/9 anonim válasza:
ma 08:28
Nem mindegy? Extra tenyészetben is bőven van fülhibás egyed.
9/9 A kérdező kommentje:
nem törzskönyvezett. de fajtiszta meg vannak már kicsik is tőle. de azoknak nincs gond a füleivel. mert a kutyám egy 3-4 éves szuka kutya.
2011. júl. 20. 01:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!