Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van egy 4 és félhónapos német...

Van egy 4 és félhónapos német juhászom mindent dzétdze és megrág. Mit tegyek vele?

Figyelt kérdés
2011. okt. 15. 15:59
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Jön a foga, természetes, hogy rág ezerrel. Biztosíts neki olyan dolgokat, amiket rághat. Pl. az én kutyusomnak marhabőrből készült csont alakú rágcsát veszek. Amit pedig nem szeretnéd, hogy rágjon, rakd el előle.
2011. okt. 15. 16:37
 2/6 anonim ***** válasza:

Az én kutyámnak sok játéka van a labdától kezdve a cipőig...

Ha nem akarsz anyagilag költeni akk atsz neki egy rossz cipőt és azt fogja rágdosni, vagy rongyot. Ha akarsz költeni akk veszel neki kislabdát, vagy amit írt az első válaszoló!:D

Sok sikert!:D

2011. okt. 15. 17:05
 3/6 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Igaza van az előttem szólónak. Enyémnek is van egy "saját" cipője :) Amúgy az enyém is most váltja a fogait :)

Én azt tapasztalom, hogy jobb minél többféle dologgal elterelni a figyelmét, mert hamar megunják és új rágcsálnivaló után néznek..

Egyébként ez a marhabőr csont tényleg nagyon jó, van vmi a csontban, ami ha rágja, finom íz jön neki belőle - amúgy baromi büdös tud lenni tőle a pofija, de ezt ő nem tudja :D - és az enyém órákig elvan vele...

2011. okt. 15. 17:25
 4/6 anonim ***** válasza:
Sok-sok rágni való elsősorban. Gyökérkefe, kemény fa, erős locsoló tömlő darab és rossz cipő, amin nincs olyan, amit lenyelhet, stb. Mellette sok-sok mozgás, játék, egy kis feladat tanulás a gazdával.
2011. okt. 15. 18:32
 5/6 anonim ***** válasza:
játsz vele sokat...mongyuk egy csipogóval..:D utána mindig azt rágja vagyis nálam igy most 1,5éves és még mindig a csipogókal játszik...:D
2011. okt. 15. 18:56
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek . igyekszem minél hamarabb cselekedni
2011. okt. 16. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!