Van egy 4 és félhónapos német juhászom mindent dzétdze és megrág. Mit tegyek vele?
Figyelt kérdés
2011. okt. 15. 15:59
1/6 anonim válasza:
Jön a foga, természetes, hogy rág ezerrel. Biztosíts neki olyan dolgokat, amiket rághat. Pl. az én kutyusomnak marhabőrből készült csont alakú rágcsát veszek. Amit pedig nem szeretnéd, hogy rágjon, rakd el előle.
2/6 anonim válasza:
Az én kutyámnak sok játéka van a labdától kezdve a cipőig...
Ha nem akarsz anyagilag költeni akk atsz neki egy rossz cipőt és azt fogja rágdosni, vagy rongyot. Ha akarsz költeni akk veszel neki kislabdát, vagy amit írt az első válaszoló!:D
Sok sikert!:D
3/6 anonim válasza:
Első vagyok. Igaza van az előttem szólónak. Enyémnek is van egy "saját" cipője :) Amúgy az enyém is most váltja a fogait :)
Én azt tapasztalom, hogy jobb minél többféle dologgal elterelni a figyelmét, mert hamar megunják és új rágcsálnivaló után néznek..
Egyébként ez a marhabőr csont tényleg nagyon jó, van vmi a csontban, ami ha rágja, finom íz jön neki belőle - amúgy baromi büdös tud lenni tőle a pofija, de ezt ő nem tudja :D - és az enyém órákig elvan vele...
4/6 anonim válasza:
Sok-sok rágni való elsősorban. Gyökérkefe, kemény fa, erős locsoló tömlő darab és rossz cipő, amin nincs olyan, amit lenyelhet, stb. Mellette sok-sok mozgás, játék, egy kis feladat tanulás a gazdával.
5/6 anonim válasza:
játsz vele sokat...mongyuk egy csipogóval..:D utána mindig azt rágja vagyis nálam igy most 1,5éves és még mindig a csipogókal játszik...:D
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek . igyekszem minél hamarabb cselekedni
2011. okt. 16. 11:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!