Miért eszi meg a német juhászom a kölykét?
Figyelt kérdés
Tegnap lefialt a német juhászom.7 édi kiskutya lett az alomban.Erre fel az egyiket megette.Pedig enni kap 2x-er egy nap.Mi lehet az oka?Féllek,hogy megeszi a többit is :(2011. nov. 6. 13:23
1/21 anonim válasza:
Fúj, kutyáknál ilyet még nem láttam! Nem lehet, hogy beteg volt? Lehet, hogy ezt ők megérzik.
2/21 anonim válasza:
itt van egy ilyen kérdés, állatorvos válaszolt rá:
3/21 A kérdező kommentje:
Nem tűnnek betegnek.Sőt mind a 7 virgonc volt.Ezért is furcsállom nagyon,mivel kutyáknál ilyet még én se láttam.
2011. nov. 6. 13:31
4/21 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm!
2011. nov. 6. 13:32
5/21 Akiteki válasza:
Nem éhségből ette meg.
Rögtön a szülés után történt vagy később?
Hallottam már, hogy első ellésnél figyelmetlen kutya a köldökzsinórt lerágva tovább haladt és kirágta a kölyök hasfalát is, aztán folytatta.
Figyelni kell, ott kell lenni mellette, hogy ne csináljon ilyet.
7/21 anonim válasza:
Ő legalább már biztos nem jut erre a sorsra:
8/21 A kérdező kommentje:
Később ette meg.Reggel fialt és délután ette meg :( Nem az első fialása volt,bár akkor is voltak vele gondok.Akkor is el kellet tőle szedni a piciket mert akkor meg nem etette őket.
2011. nov. 6. 13:52
9/21 Akiteki válasza:
Ja, akkor nem kellett volna újra fedeztetni.
10/21 Akiteki válasza:
Z.O.L.! Már megint rátapintottál a lényegre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!