A nagy kutya már nem is kutya?
Figyelt kérdés
Amikor sétálni megyek a kutyámmal aki az átlagnál kicsit nagyobb(72cm.) mindig leszólnak miatta hogy mekkora már egy éve tűröm azt hogy mindenki azt mondja hogy erra a dögre szájkosarat kéne mert közveszélyes pedig olyan a kutya mint egy bárány és ez most rosszabbodni fog mert 1,5 év múlva szeretnék egy dogot. Egyszerűen nem értem meg miért kell leszólni egy kutyát csak mert nem akkora mint egy zsebpatkány.2011. nov. 3. 20:40
11/15 anonim válasza:
ne törődj az ilyenekkel... nekem igaz kisebb kutyám van mint neked (60 cm) de soha nem szóltak még be. csak félnek tőle.. (ami nem is baj, mert a környék hemzseg a lopkodós cigányoktól) annyit nem mertek még mondani hogy szájkosarat tegyek rá.. pedig szegénykém a légynek sem ártana :)
12/15 anonim válasza:
Hát én is csak azt kapom, hogy "milyen szép", "milyen gyönyörű", "odanézzetek milyen hatalmas kutya", "mi ez, medve?". Rossz hangvételű beszólást még soha nem kaptam.
13/15 anonim válasza:
Én amikor a német dogommal sétáltam mindenki csak bámul, hogy aztaaa, de szép kutya.Milyen fajta? Mennyibe kerül? Harap? Meg lehet simogatni? Na nekem már ebből van elegem:D
15/L
14/15 A kérdező kommentje:
Félre értés ne essék a zsebpatkány nem a kistestű kutyákra vonatkozik hanem a pláza cicák által hordozott elkeseredett méregzsákokra akik soha nem tudhatják milyen egy jót szaladgálni egy fajtársával pl. tőlünk nem messze lakik egybarbie baba van egy kamu yorkie ja 1 nap 2 levisz de csak ellvégzi a dolgát és rohan is fel vele talán nem is kell mondanom nagyon agresszív szegény kis apróság
2011. nov. 4. 15:55
15/15 A kérdező kommentje:
Én is szoktam kapni pozitív hangnemű dicséreteket de hát ilyen az élet és sajnos nem csak engem szólnak le szomszédomnak egy hatalmas ír farkasa van attól meg egyenesen rettegnek mitha valami ember evő szörny lenne pedig még a légynek sem artana.
Szájkosárral már próbálkoztam de egyik módszer sem vált be mert elkezdi lekaparni aminek nem egyszer orvos lett a vége mert olyan sebeket ejtett a fején nagyon fél a szájkosártól
2011. nov. 4. 16:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!