Titeket zavar ez az ivartalanítási meg menhelyes dolog?
Úgy értem,hogy pl.van egy kérdés,hogy születni fognak keverék kutyáim és a többség rögtön azt írja,hogy ÍVARTALANITSD meg,hogy ne legyen több menhelyi kutya!
És LÉCCI indokoljátok meg a válaszotokat!
(Utóirat: SEMmi rossz indulat nincs ebben a kérdésben!)
én 17.46.
természetesen nem az előző, hanem azt azt megelőzőre reagáltam.
én azt nem szeretem itt,hogy vlaki kérdez vlamit és akinek más a véleménye akkor már rögtön jön,hogy te hülye vagy ne is legyen kutyád meg ilynek!szerintem tiszteletben kéne tartani a másik ember gondolatát/véleményét meg azért a gazdinak se kéne mindenen megsértődnie vissza "támadnia" hanem inkább elgondolkodni,hogy lehet hogy igaza van!
ja és egy 13 éves lány
Kedves Kérdező! Nagyon sok anyag van a menhelyi cicákról, kutyákról és az ivartalanításról a fehérkereszt állatvédő liga honlapján. Ha jól emlékszem adatokat is találsz.
Sajnos sok gazdi felelőtlen, születnek agyba főbe a kiskutyák, a menhelyeken pedig már alig van hely. És sajnos az embereknek inkább kell a szomszéd most született keverék kiskutyája, mint a menhelyről az öreg kutyus :( Mert egyszerűbb, kicsi, stb.
Van olyan ismerősöm, aki nem akarja ivartalaníttatni a lánykutyáját, az előző almot nagy nehezen megmentettük (így lett Elvis, a mi kis tacsi keverékünk), de most hallottam, hogy a mostani almot megölte. Sok kiskutyusnak, cicának vagy ez a sorsa vagy az utcán tengődnek. Csak a szerencsésebbek kerülnek szerető gazdihoz, vagy esetleg menhelyre.
Nem vagyok híve a keverék kutyók szaporításánál, éppen ezért :(
Én teljes mértékben egyet értek vele! Sajnos tényleg annyi a menhelyes kutya/cica és ők szenvednek annyit, hogy szerintem sem kéne tovább szaporítani őket. Az én kutyáimat amint ivarérettek lesznek viszem ivartalanításra. Ők is utcáról kerültek hozzám, és szörnyű min mentek addig keresztül.
Legalább egy csomó betegséget is elkerülhetnek vele.
Én mindössze egy filmmel válaszolnék,nagyon kíváncsi vagyok a véleményetekre:
www.youtube.com/watch?v=WwJXYLpWTAC
a így nem találjátok:
www.youtbe.com
az oldalon be kell írni a videókeresőbe,hogy "Év Kutyája".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!