Ugye ő bernáthegyi kiskutya nem moszkvai őr? (kép)
Bogarat ültettek a fülembe, hogy esetleg nem bernáthegyit hanem moszkvai őrkutyát vettünk.Szuka egyébként.Már lassan 3 hónapja nálunk van. Szeretjük imádjuk és bár utánanéztem, nem tudom megállapitani miben különbözik a kettő.
A tenyésztői az állitották fajtatiszta benáthegyi. Láttuk a kiskutya apját anyját, bernáthegyinek tűntek, de annyira nem értünk hozzá. Nem hiszem hogy becsaptak, meg végülis már mindegy, de azért érdekelne.
23L
Felesleges a vita, kedves kérdező azt hiszel amit akarsz, hivatalosan a te kutyád egy keverék, ez tény, nem kötözködés, nem sértegetés, hanem tény. És azért megnézném kik azok a szakértők akik véleményélre te annyira adsz.
Mert ugye az ahonnan van nem tenyésztő tehát nem számít szakértőnek, az állatorvos sem ismeri az összes fajtát hisz az ő dolga a kutyák gyógyítása, nem standard ismerete, a családban ugye nem lehet szakértő hisz akkor nem merült volna fel a kérdés... tehát ki is a szakértő? Pista bácsi a szomszédból?
És nem is értem hogy ha te meg vagy győződve róla hogy ez a bernáthegyi olyan mint ahogy a nagy könyvben meg van írva(és feltételezve hogy a képek csalókák hisz itt nem látszik egy szép standard bernáthegyinek) , akkor miért merült fel a kérdés?
De tényleg én vagyok a hülye hogy még tovább ragozom.
szia
én már 5 éve vágyom egy bernáthegyire és mindig nézem a képeket tenyésztőknél,és folyamatosan olvasok róluk,szerintem is keverék,de szeressétek és becsüld meg,és nagyon vigyázz rá. ha neked mindegy h berni e vagy sem akkor fogadd el azok vélemémyét akik szerint "hibás" a kutya. nekem a világ omlana össze ha vennék egy bernit,és kiderülne,hogy keverék,de bennem azért mert nagyon bernit szeretnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!