Holnap elviszik a kutyámat, mit tegyek? (lent)
Holnap elviszik a kutyámat mert 6 kutyánk van összesen, 2kutyát bírunk csak eltartani, 4kicsi és 2nagy az egyik nagy kutya elmegy a szuka kutyám, meg majd később ha elviszi az ismerősöm 3kiskutyát akkor 2 kan kutyám marad. (1kicsi, 1nagy)
De én nem akarom hogy elvigyék a kutyámat mert nagyon szeretem, már rég óta megvan.(4éve) 8évesen kaptam a nővéremtől és most ő akarja elvinni mert senki se szereti csak én, szegény nagyon vékony is kint vannak a bordái meg a csípője. kb így néz ki.: [link]
Csak fekete fehér színű, szuka...
Most mit csináljak, mondta a nővérem h velük kell h mennyek hogy fogjam majd a kocsiba a kutyát...:'(
Pont amikor rossz elválni, és majd én is engedjem el???:O
És ha vissza jön hozzánk mert nem egy hülye kutya. Piactól haza bírt találni egyedül.(és elég mesze van a piac tőlünk). Tudja a parancs szókat.: ül, fekszik, pacsi, marad, gyere ide, menj ki, gyere be, támad, gyere vissza... ezeket mind tudja...
Nagyon nagyon nem akarom hogy elvigyék!:'( Egész nap csak sírnák...
Köszönöm előre a válaszokat!
"A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 14:19"
Már a gépen elkezdtem olvasni a felelős állattartást!:)
Meg ezt is ki ólvasam, van ilyen könyvünk h Bíró András Kutya a lakásban. Ki ólvasam vagy ezt nem kell?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!