Holnap elviszik a kutyámat, mit tegyek? (lent)
Holnap elviszik a kutyámat mert 6 kutyánk van összesen, 2kutyát bírunk csak eltartani, 4kicsi és 2nagy az egyik nagy kutya elmegy a szuka kutyám, meg majd később ha elviszi az ismerősöm 3kiskutyát akkor 2 kan kutyám marad. (1kicsi, 1nagy)
De én nem akarom hogy elvigyék a kutyámat mert nagyon szeretem, már rég óta megvan.(4éve) 8évesen kaptam a nővéremtől és most ő akarja elvinni mert senki se szereti csak én, szegény nagyon vékony is kint vannak a bordái meg a csípője. kb így néz ki.: [link]
Csak fekete fehér színű, szuka...
Most mit csináljak, mondta a nővérem h velük kell h mennyek hogy fogjam majd a kocsiba a kutyát...:'(
Pont amikor rossz elválni, és majd én is engedjem el???:O
És ha vissza jön hozzánk mert nem egy hülye kutya. Piactól haza bírt találni egyedül.(és elég mesze van a piac tőlünk). Tudja a parancs szókat.: ül, fekszik, pacsi, marad, gyere ide, menj ki, gyere be, támad, gyere vissza... ezeket mind tudja...
Nagyon nagyon nem akarom hogy elvigyék!:'( Egész nap csak sírnák...
Köszönöm előre a válaszokat!
"és majd én is engedjem el???:O
És ha vissza jön hozzánk mert nem egy hülye kutya"
Bárhogyan is "elemzem" a mondatot, nekem ebből az jön le hogy valahol szélnek fogják ereszteni őt :((
És van egy olyan érzésem hogy a kölykök sem valami tuti helyre fognak kerülni !! 3 kölyköt elvisz az ismerős ?? És mind a hármat megtartja ?? :O Bátor ember, hogy bevállalja!!
Ugye nem csak azért írtad h felhívod a fajtamentőket, hogy mi "megnyugodjunk"....
A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 10:37
Sajnos én is veled értek egyet.
Nem tudjuk a többi kutya is hova kerül, vagy mi lesz velük.
A kérdező nem biztos, (sőt), hogy tehet róla, mert gondolom a szülők akarják őket eltűntetni, meg amúgy valakinek oda is kellett vinni azt a sok kutyát, de azért kellene őszintén megmondani, hogy most kidobják e őket, hátha tudna valaki segíteni.
De amúgy szerintem mindenki tudja, hogy sajnos az utcára kerülnek.
Kedves kérdező,azt ugye tudod, hogy kutyát kirakni, vagy kiskutyát agyoncsapni büntetendő? A törvény tiltja, akár 2 évet lehet kapni érte.
Nehogy ilyet csináljatok.
Minden este imádkozom a Világ összes elhagyatott kutyájáért...
Úgy látom hiába:(
Mondom h nem rakjuk ki, a többi kutya pedig nem egy emberhez fog kerülni hanem 3-hoz úgy értem 3 kutya van amit oda adok és 3gazdi van, mondta ismerősöm h tesójának aki már 30éves, annak a gyerekének kell. Az ismerősömnek is kell meg a ismerősének is kell!:D
Mért csapnák agyon egy kutyát?:O
Menhelyre vagy [link] ide adom a kutyámat.
Még egyet árulj el: Mit kérdezel?
A kutyák sorsa eldöntött, akár kicsapják őket, akár kacsalábon forgó palotába viszik. Neked beleszólásod nincs. Akkor mit vársz tőlünk?
Hány éves?
Szerintem egy kutyát sem lenne szabad tartanotok, nem elég "szeretni", egyértelmű hogy az egész családnak gőze sincs a felelős állattartásról. És nem, nem bántani akarlak mert feltételezem hogy naiv tudatlan gyerek vagy még, de ez a szomorú igazság. Azt javaslom a jelenlegi ÖSSZES kutyát próbáld elhelyezni (amennyire beleszólhatsz a dologba) legyen az új gazdi vagy fajtamentés. Menhelyre nem hiszem hogy betudnátok adni, dugig van mindenki, legfeljebb sintértelep veszi be őket.
Az agárról mindenképpen szólj a fajtamentésnek, nagyon korrektek, biztos segíteni fognak.
Tehát ha már minden kutya ellet helyezve, neki állhatsz tanulni a felelősálltartásról. Olvas könyveket, cikkeket, internetes fórumokat. Egyértelmű hogy a környezetedben ilyen felvilágosítás nem történt, és nem is érdekli őket. Tehát ha szereted a kutyákat, kitörsz és határozottan átneveled magad igaz kutyabaráttá és akkor vállalhatsz egy kutyust, aki minden szinten a legjobbat kapja majd tőled.
Milyen agarad van? Mennyi idős? Kan vagy szuka? Kb. mekkora? Hova valósi vagy? Milyen megye?
Angol agár keverék (szerintem), 4éves, szuka, hát én 151cm vagyok és a kutya a térdemig ér...
"ez nem sovány ez ilyen fajta. én a két nagyot megtartanám és a kant ivartalanítanám."
Én is ezt szeretném inkább...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!