Holnap elviszik a kutyámat, mit tegyek? (lent)
Holnap elviszik a kutyámat mert 6 kutyánk van összesen, 2kutyát bírunk csak eltartani, 4kicsi és 2nagy az egyik nagy kutya elmegy a szuka kutyám, meg majd később ha elviszi az ismerősöm 3kiskutyát akkor 2 kan kutyám marad. (1kicsi, 1nagy)
De én nem akarom hogy elvigyék a kutyámat mert nagyon szeretem, már rég óta megvan.(4éve) 8évesen kaptam a nővéremtől és most ő akarja elvinni mert senki se szereti csak én, szegény nagyon vékony is kint vannak a bordái meg a csípője. kb így néz ki.: [link]
Csak fekete fehér színű, szuka...
Most mit csináljak, mondta a nővérem h velük kell h mennyek hogy fogjam majd a kocsiba a kutyát...:'(
Pont amikor rossz elválni, és majd én is engedjem el???:O
És ha vissza jön hozzánk mert nem egy hülye kutya. Piactól haza bírt találni egyedül.(és elég mesze van a piac tőlünk). Tudja a parancs szókat.: ül, fekszik, pacsi, marad, gyere ide, menj ki, gyere be, támad, gyere vissza... ezeket mind tudja...
Nagyon nagyon nem akarom hogy elvigyék!:'( Egész nap csak sírnák...
Köszönöm előre a válaszokat!
Jajj
Csak remélni tudom,hogy nem az útszélére teszitek ki!!
Hát sajnos én is úgy érzem, hogy az út szélén akarják hagyni, főleg nem is ír semmit, hogy hova teszik...
Hol laktok amúgy?
Igenám!Csak írtad,hogy mi lesz ha visszamegy hozzátok!!!?
Nem tartom valószínűnek,hogy egy menhelyről haza tud szökni!!!!!
Ez a válaszod nem volt meggyőző, főleg, hogy előtte meg ezt írtad:
"Az én kutyám is agár... Nem tudom szerintem menhelybe. "
Eddig nem tudtad hova teszitek, most hogy mindenki elkezdett aggódni,meg nem helyeselni, hogy út szélére kerül, hirtelen tudod biztosra, hogy menhelyre viszitek.
Melyik menhelyre, melyik városba??
Az agár fajtamentés otthona Ócsán van, de többen laknak szerte az országban akik segítenek. Hívjátok fel őket és közösen tudtok megoldást találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!