Melyik a legjobb harci kutya és miért?
Én is láttam orosz oldalakon néhány olyan videót, ahol a pitbull úgy megfogta a pásztorkutyát, hogy le kellett szedni róla. Volt olyan is, ahol a kangal összezavarodott, hogy ötödjére nyomja le a földre a pitet, aki magatehetetlenül fekszik a földön, majd elengedés után újra nekiugrott a pásztorkutyának az pedig ezt nem értve, hiszen ő az erősebb, a másik mégsem adja fel, így inkább elfutott. De ezek ritka esetek és egy eset sem volt, hogy a pit megölte volna a pásztorkutyát.
Viszont sok-sok olyan videó van, ahol a pitek az alabai, kangal, kau ellen döglötten vagy nagyon súlyos sérülésekkel a földön fekve mozdulatlanul feküdtek.
Szóval ritkán, de van esélye a pitnek. De ha a pásztorkutya komolyan veszi, akkor megöli, az ásó sokkal esélyesebb a pitnek, akár pásztorkutya, akár tosa ellen rakják ringbe. Nem egy súlycsoport.
Hülyék!!
A pitbull a legkeményebb kutyafajta!!!
És van esélye bármelyik pásztorkutyával mivel HARCIKUTYA!!! a pásztorkutyák meg nem harcikutyák benne is van a nevében hogy PÁSZTOR KUTYA ezért nem ért a harchoz!!
Soha nem lesz olyan mint a putbull
63-as igen a viadal undorito
De a pasztorkutya az nem harcikutya!!!
Tehat nem tud harcolni mig a pitbull kivallo viadalokon
Es mar irtak hogy a kangal vagy barmelyik ilyen nagy kutya FELADJA a harcot mert nem erti hogy a pitbull mar 10 -gyere tamadott vissza a foldrol es nem erti ezaltal menekulni probal vagy feladja.
De vannak olyan esetek is hogy a pitbull elkapja a kangal labat es nem ereszti el igy a kangal tehetetlenul pusztul el!
Hat akkor gratulalok
Nem teljesen azt montam hogy erosebb hanem azt hogy KÉPES lenyomni
Egy igazi game pit ellen aminek a felmenoit harcoltattak es ugyan az a vervonal akkor nyilvan kepes lenyomni egy kangit persze nem sok esetbe kb 10 viadalon 4 be tud nyerni
De azt is kene nezni hoyg ez a kutyafajta meretehez kepest nagyon durvan eros hiszen kicsi meretu es meg igy is kepes lenyomni harcban egy nalla 2× akkora kutyat (pl nemetjuhasz) lehet kangalt mar nem bir mert az mar valjuk be tenyleg nagyon durva lenne hogy egy kismeretu kugya lenyom 3× akora ebet de mint az elobb irtam van eselye!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!