Elég az, ha a kutyámat csak száraz táppal etetem?
Nem? Nah, most aztán végképp össze vagyok zavarodva!!!
Azt hiszem jobb lesz ezt az állatorvostól megkérdeznem!:S
Én sem gondolnám, hogy a sok/több hús ártana...
Pont most szeretnék Acana-ra váltani. Találtam egy jó kis hipoallergén tápot, ami árban is megfelel!
Akkor váltunk, BÁTRAN!!!:D
Köszi!
20:08! Tájékozódj, mielőtt butaságot írsz! A hús nem 100% fehérje (akkor az Acana-Orijen tápok 60-70% fehérjét kellene, hogy tartalmazzanak)! Ezen kívül csak tisztában kellene lenni a biológiával. A tojás 100%-ban emészthető a kutya számára, tiszta fehérje!
Nagyon jó táp az Orijen és Acana, azzal etetek én is, gyönyörűek, egészségesek a kutyáim.
Köszönöm a választ nektek is!
Akkor ezt beszerzem neki!:D
Ugyan a kérdés nem nekem szólt, de...
A hüvelyesek nehezen emészthetők, és az állat beleiben jelentős erjedést idézhetnek elő. Ezért a kutya táplálására kevésbé alkalmasak. A hüvelyesek (borsó, bab) ezenkívül például fehérjében gazdag növényi élelmiszerek. Fehérjetartalmúkat azonban a kutya csak kisebb mértékben hasznosítja, mivel más aminosavakat igényel, mint amelyek a növényi fehérjében előfordulnak. Ezért a növényi termékek magas fehérjetartalmúk ellenére sem szolgálhatnak húst helyettesítő alaptáplálékul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!