Miért kell röhögni a kutyaruhán?
Van egy pici kutyám, akit befogadtam, mert másnak nem kellett, és ő már elég idős, és fázik is odakinn. Ezért vettem neki ruhát, hogy ne legyen baja. Csakhogy az emberek nagy százaléka ott vihog, ha meglát, meg ilyen-olyan "városi panellakónak" neveznek. (Annak ellenére, hogy egyébként tanyán lakok.)
Ez azért furcsa nekem, mert ha a lovamon van védőcucc (olyasmi, mint a kutyaruha, de csak a hátánál és a szügyénél véd), akkor senki nem kezd el nevetni. Pedig mind a kettő ugyanolyan állat, és mindkét esetben indokoltnak tartom a hidegtől való védelmet.
Szóval a kérdésre visszatérve... Mi olyan nevetséges a kutyaruhában...?
A kutyára általában nem azért adnak ruhát,mint a lovakra,hogy melegítse,stb,hanem mert "divatosnak" öltöztetik a kutyájukat,mint magukat.-általába plázacicák,stb.-
az emberek ezért röhögnek a kutyádon,mert ezt látják,hogy egy plázacica kis hülye rib.nc "díszíti" a kutyáját mint egy nemtudom mit.Ha te azért öltöztetted fel,mert "fázik",akkor oké,de ők ezt nem tudják.
-Bár szerintem akkor is hülyeség ruhát adni a kutyára,ha fázik..-
Nemtudom de az :D
szerintem sokan ugy gondolják hogy kutya lakásba nem való
de ha egyszer már vacog kinn mer meleghez szokott akkor tényleg nincs más megoldás
Attól függ milyen ruhát adsz rá. Az én yorkimnak (igaz 3 éve nem volt rajta, mert télen sem szokott fázni) 2 "ruhája" van. Egy vízlepergetős, és egy bélelt vízlepergetős télire. Igazából egy sima háttakaró, a hasa alatt végig megy, és a hátán meg kell kötni. Tök fekete, semmi csicsa, vagy vicces felirat. Soha nem nevették még ki.
Mondjuk ha tanyán élsz, akkor az megint más. Tanyasi kutyákat még annyira sem öltöztetnek.
Ez nem vicces.
Van sok ember,akinek nincs ruhája,fáznak,de inkább egy kutyának csinálnak ruhát,akinek amúgyis van bundája,ami melegíti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!