Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért kell röhögni a kutyaruhán?

Miért kell röhögni a kutyaruhán?

Figyelt kérdés

Van egy pici kutyám, akit befogadtam, mert másnak nem kellett, és ő már elég idős, és fázik is odakinn. Ezért vettem neki ruhát, hogy ne legyen baja. Csakhogy az emberek nagy százaléka ott vihog, ha meglát, meg ilyen-olyan "városi panellakónak" neveznek. (Annak ellenére, hogy egyébként tanyán lakok.)

Ez azért furcsa nekem, mert ha a lovamon van védőcucc (olyasmi, mint a kutyaruha, de csak a hátánál és a szügyénél véd), akkor senki nem kezd el nevetni. Pedig mind a kettő ugyanolyan állat, és mindkét esetben indokoltnak tartom a hidegtől való védelmet.

Szóval a kérdésre visszatérve... Mi olyan nevetséges a kutyaruhában...?

2011. okt. 10. 18:22
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
81%
Ne vedd figyelembe a sok h'ülye ember véleményét.
2011. okt. 10. 18:25
 2/30 anonim ***** válasza:
89%
Csak akkor nevetséges,amikor már hülyét csinálnak az állatból. (masni,tüllruha,nyuszifül,cukirózsaszín kis szarok,stb..). Amúgy nem nevetséges,az én tacsim is baromi fázós,a mellkasán és a hasán alig van szőr. Minusz 10 fokban megfázik 15-20 perc alatt is..lehet mi is fogunk neki venni/kötni egy sima fekete kis pulcsit.
2011. okt. 10. 18:26
 3/30 anonim ***** válasza:
56%

A kutyára általában nem azért adnak ruhát,mint a lovakra,hogy melegítse,stb,hanem mert "divatosnak" öltöztetik a kutyájukat,mint magukat.-általába plázacicák,stb.-

az emberek ezért röhögnek a kutyádon,mert ezt látják,hogy egy plázacica kis hülye rib.nc "díszíti" a kutyáját mint egy nemtudom mit.Ha te azért öltöztetted fel,mert "fázik",akkor oké,de ők ezt nem tudják.

-Bár szerintem akkor is hülyeség ruhát adni a kutyára,ha fázik..-

2011. okt. 10. 18:27
 4/30 anonim ***** válasza:
53%

Nemtudom de az :D

szerintem sokan ugy gondolják hogy kutya lakásba nem való

de ha egyszer már vacog kinn mer meleghez szokott akkor tényleg nincs más megoldás

2011. okt. 10. 18:28
 5/30 anonim ***** válasza:
96%

Attól függ milyen ruhát adsz rá. Az én yorkimnak (igaz 3 éve nem volt rajta, mert télen sem szokott fázni) 2 "ruhája" van. Egy vízlepergetős, és egy bélelt vízlepergetős télire. Igazából egy sima háttakaró, a hasa alatt végig megy, és a hátán meg kell kötni. Tök fekete, semmi csicsa, vagy vicces felirat. Soha nem nevették még ki.

Mondjuk ha tanyán élsz, akkor az megint más. Tanyasi kutyákat még annyira sem öltöztetnek.

2011. okt. 10. 18:29
 6/30 anonim ***** válasza:
14%

Ez nem vicces.

Van sok ember,akinek nincs ruhája,fáznak,de inkább egy kutyának csinálnak ruhát,akinek amúgyis van bundája,ami melegíti.

2011. okt. 10. 18:32
 7/30 anonim ***** válasza:
80%
Utolsónak: a tacsinak pl nem sok bundája van,mint írtam. És a kicsi kutyák könnyen megfáznak,mert közel vannak a talajhoz.
2011. okt. 10. 18:33
 8/30 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, Neked meg van internet előfizetésed ahelyett, hogy azt a pénzt az éhezőknek adnád... Szerintem nem ez volt a kérdés.
2011. okt. 10. 18:34
 9/30 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem vicces minden kutyaruha, csak az ami miniembert csinál szegény állatból.

pl: [link]

De szerintem teljesen oké azért ruhát adni egy kutyára, hogy ne fázzon meg.

pl

[link]

2011. okt. 10. 18:35
 10/30 anonim válasza:
100%
Ja szerintem is az a vicces ha ilyen szivecskés szart adnak a kutyára. Modjuk az én ktyámnak nem is nagyon kéne mivel husky
2011. okt. 10. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!