Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért vicces röhögni a tanyasi...

Miért vicces röhögni a tanyasi életen és embereken?

Figyelt kérdés
(Sosem értettem. A városiak sokkal nyomorékabbak.)
2011. szept. 11. 00:50
 1/10 anonim ***** válasza:
84%
emlékszem egy városi kis hülye gyerek feljött valahol és osztotta az észt hogy ő nem fog káromkodni, mert ő ilyen művelt, mi meg vidéki parasztok vagyunk, csak hát a városiak sem olyan okosak mint amilyennek hiszik magukat, pl azt hiszik hogy van lila tehén(milka) meg vidék nélkül sz@rt sem érnek mert itt termelik meg a kenyérhez az alapanyagot, meg egy csomó növényt itt termesztenek
2011. szept. 11. 00:58
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Én kisvárosi vagyok, a főváros mellett, de soha nem néztem le a falusiakat. Már csak azért sem, mert a nagyszüleim falusiak voltak, nyáron sokat voltam náluk, és imádtam. A nagyapám nem volt túl művelt, de sokkal bölcsebb volt, mint bármelyik falusi, vagy városi. A nagyanyám főztje meg lehetett volna a világörökség része is. Szerettem falun lenni, de nem cserélném el a mostani lakhelyemmel.

Ezeket a "legendákat" meg szeretem, h a városiak olyan hülyék, h a tehénről azt hiszik, h lila. Ezt a hatalmas baromságot....

2011. szept. 11. 01:38
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
én se néztem le őket soha.
2011. szept. 11. 09:58
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Én vidéki vagyok, ahol még van jónéhány állattartó, és gazda. legtöbbjük nem jár tescóba, vagy a sarki henteshez húst venni, vagy konyhakerti zöldséget. városunkba sok fővárosi ide költözött az elmúlt években. ezek az emberek viszont hiába költöztek vidékre, kertes házba, nem élnek az adottságokkal, parlagon van a kert, nincs egy darab csirke az ólban, szóval úgy élnek mint a fővárosban. még a fűnyírást is mással csináltatják. mi vidékiek meg ezeken az embereken nevetünk.
2011. szept. 11. 11:29
 5/10 anonim ***** válasza:
52%
Talán nem röhögni kellene rajtuk, hanem felhívni a figyelmüket a hiányosságokra, és megtanítani őket, h hogy kell állatot tartani.
2011. szept. 11. 13:22
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

13.22-nek:

Jellemző, a nagyvárosi kiröhögheti a falusit, de ha a falusi nevet a pesti emberen az már baj. Mi a fenét kell tanítani azon hogy adjon enni akármelyik állatnak? Ha nálatok ezt tanítani kell akkor rajtad is nevetnek sokan, barátom.

2011. szept. 11. 14:16
 7/10 anonim ***** válasza:
65%
Amint írtam, kisvárosi vagyok barátom, a főváros mellett élek, gyermek- és kamaszkorom nyarait a nagyszüleimnél töltöttem. Tudom mi fán terem a falusi élet, volt részem benne bőven. Azt is írtam, h soha nem röhögtem a falusi embereken, nem néztem le őket. Nem állok sem egyik, sem másik oldalon. Úgyhogy eltévedtél barátom, de csak egy nagyon picit. De azt nem értem, h falusiak fel vannak háborodva azon, h a városiak állítólag röhögnek rajtuk, akkor a falusiak miért is röhögnek a városiakon. Akkor lehet jogosan felháborodni, ha a falusiak nem röhögik ki a városiakat, vagy nem? Ha a falura költözött városi háza, házának környéke, udvara rendezetlen, tegyék a szomszédok kulturáltan szóvá. Ha a városi esetleg nincs birtokában a falusi élet mikéntjében, akkor pedig lehet neki segíteni. Mellesleg attól mert vki falun él, még nem biztos, h állatot akar tenyészteni, vagy növényt akar termeszteni, lehet h egyszerűen csak egy csendesebb, lassúbb életre vágyik, vagy kevés a pénze, és csak falun tud ingatlant venni. Az állattartás pedig nem csak abból áll, h odalököd az állatnak a kaját, vagy lehet h nálatok igen.
2011. szept. 11. 14:35
 8/10 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy a városiak sokkal nyomorékabbak? Nekem amúgy nincs bajom a a falusi emberrel, de elvárom, hogy tudjon viselkedni egy városban, pl.: nem szokás ordibálni az utcán, hogy "képzeld el Józsikám, he" (ne kezd el, hogy nem beszélnek a falusiak így, mert túlnyomó többsége használ "nem megszokott" kiejtési formákat (he, mán, oszt, stb.). Arról meg nem érdemes vitázni, hogy hol jobb lakni, én a várost szeretem, egy falusi ember meg a falut. Meg van mind a kettőnek az előnye és a hátránya is.
2011. szept. 11. 17:47
 9/10 anonim ***** válasza:

off

igazis jobb szívni a szmogot mint a friss tiszta levegőt..aki azt mondja hogy jobb a város

2011. dec. 2. 22:08
 10/10 Csirke úr válasza:
Nyudodjatok le városi népek mink is röhögünk rajtatok
2017. okt. 12. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!