Miért vicces röhögni a tanyasi életen és embereken?
Én kisvárosi vagyok, a főváros mellett, de soha nem néztem le a falusiakat. Már csak azért sem, mert a nagyszüleim falusiak voltak, nyáron sokat voltam náluk, és imádtam. A nagyapám nem volt túl művelt, de sokkal bölcsebb volt, mint bármelyik falusi, vagy városi. A nagyanyám főztje meg lehetett volna a világörökség része is. Szerettem falun lenni, de nem cserélném el a mostani lakhelyemmel.
Ezeket a "legendákat" meg szeretem, h a városiak olyan hülyék, h a tehénről azt hiszik, h lila. Ezt a hatalmas baromságot....
13.22-nek:
Jellemző, a nagyvárosi kiröhögheti a falusit, de ha a falusi nevet a pesti emberen az már baj. Mi a fenét kell tanítani azon hogy adjon enni akármelyik állatnak? Ha nálatok ezt tanítani kell akkor rajtad is nevetnek sokan, barátom.
off
igazis jobb szívni a szmogot mint a friss tiszta levegőt..aki azt mondja hogy jobb a város
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!