8 hónapos pitemet szeretném lógatni, érdemes most vagy várjak e még vele? Hogyan szoktassam rá h fogja meg és ott lógjon rajta (bicikli gumin mondjuk)?
Kedves kérdező. Ha ennyire okos vagy, miért kérdezel? :)
Ezen kívül senki nem bántott, hogy le tudatlan barmozd azt, aki segíteni akart.
Lehet lepontozni az állatorvost is, biztosan Te vagy az okosabb, te tanultál 5 évig nem ő. Vicces ez, komolyan.:S
22/L és egy rottweiler boldog gazdája...
14:53
Nem értem egy macska megfogásához miért kell rendőrt hívni és egyáltalán miért kell fejbe lőni a kutyát.
Az a szegény cica a fogás pillanatában kimúlt gondolom. Nem tudom miért probléma, ha már így alakúlt, hogy az a kutya bizonyos ideig egy macskatetemmel járkál a szájában. Úgyértem horror, meg minden, de nem akkora, hogy ki kelljen végezni érte.
Ha emberi kézen ill. egy másik még élő kutyán lóg, akkor is inkább egy állatorvost hívnék altató injekcióval, mint egy rendőrt fegyverrel.
Ez a történet vagy kamu, vagy igazi primitív barbárság.
Te fejbelövős gyerek, hogy te mekkora kretén vagy. És ezt szívbaj nélkül kijelenthetem. Meg van a véleméynem az apád barátairól, egyrészt mert nem tudnak megnevelni egy kutyát, másrészt mert a saját hibájuk miatt fejbelövetik?? Eredendően egyik kutya sem agresszív, csak vannak fajták amik hajlamosak rá jó nevelés hiányában. Úgy látszik ez az általad leírt esetben is hiányzott.
Az állatorvosnak köszönöm a választ! Én szeretek úszni, reméljük ezt látván a kutyinak is megjön a kedve:)
Oké, nem veszel Eucanubát- én sem, ugyanezen okokból. De több egyéb állateledelt, tisztítószert, kozmetikumot is rajtuk kísérleteztek ki. Nem veszel Eucanubát de kupíroztatod a kutyád fülétfarkát, meg lógatod-mert az NEKED és CSAK neked jó, neked így jobban tetszik.
Nem veszel Eucanubát- de egy szép nagy farizeus vagy.
A kutyát nem azzal veszed kutyaszámba, hogy nem veszel meg EGY kínzásuk árán kikísérletezett terméket, hanem úgy, ha az ő igényeinek megfelelően és nem a TE ízlésed szerint bánsz velük.
Gondolom, fáj az igazság, jössz mindjárt leordítani a fejem, mert ennyit tudsz.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!