Sose volt még kutyusom és nemrég feladtam egy hirdetést, hogy yorkshire terriert keresek. Jelentkeztek rá és pár nap múlva megyünk érte, nemtudom, hogy bízzak-e az eladóban?
Figyelt kérdés
A kutyusért nem házhoz megyünk...egy városban találkozunk ami tőlük is meg tőlünk is egyenlő távolságra esik.A kutyusról nem láttam még képet,nem tudom,hogy törzskönyvesek-e a szülök,elvileg mini yorki és 45.000Ft-ért adja a kan kutyusokat a szukát pedig 55ért.Amikor felhoztam a kép témát akkor azt mondta,hogy az egyik szuka tesója fennt van egy apróhírdetéses oldalon...de nem mondott semmi egyebet én meg nem erőltetten.Amikor belementünk az oltás és ilyesmi témákba akkor elég meggyőzően és hozzáértően beszélt.Nemtudom,hogy bízzak-e benne vagy keressek más kutyust de 45ezerért nem lenne rossz...2009. ápr. 28. 19:25
21/22 A kérdező kommentje:
Úgy döntöttem,hogy megvásárolom.Úgy érzem,hogy nem fog átverni mert elég meggyőzően és hozzáértően beszélt és mesélt arról,hogy milyen körülmények között tartja a kutyust.Állítólag most adta el egy hete a testvérét és semmi panasz nem érkezett eddig és szép a kutyus...Jó persze telefonon akármit lehet mondani.Szombaton lesz a találkozó,elhozza a kutya anyukáját is amúgy a kiskutya már 10en valahány hetes szóval nem úgy tűnik mint aki gyorsan el akarja szórni a kutyáit de nem tudom..persze akármi lehet.Vasárnapra kiderül ,hogy viselkedik a kutyus,akkor mindent leírok:)Köszönöm szépen a sok választ és segítséget!
2009. ápr. 29. 17:59
22/22 A kérdező kommentje:
Mindenképp megírom mi van a kutyussal:)
2009. ápr. 29. 18:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!