Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Sose volt még kutyusom és...

Sose volt még kutyusom és nemrég feladtam egy hirdetést, hogy yorkshire terriert keresek. Jelentkeztek rá és pár nap múlva megyünk érte, nemtudom, hogy bízzak-e az eladóban?

Figyelt kérdés
A kutyusért nem házhoz megyünk...egy városban találkozunk ami tőlük is meg tőlünk is egyenlő távolságra esik.A kutyusról nem láttam még képet,nem tudom,hogy törzskönyvesek-e a szülök,elvileg mini yorki és 45.000Ft-ért adja a kan kutyusokat a szukát pedig 55ért.Amikor felhoztam a kép témát akkor azt mondta,hogy az egyik szuka tesója fennt van egy apróhírdetéses oldalon...de nem mondott semmi egyebet én meg nem erőltetten.Amikor belementünk az oltás és ilyesmi témákba akkor elég meggyőzően és hozzáértően beszélt.Nemtudom,hogy bízzak-e benne vagy keressek más kutyust de 45ezerért nem lenne rossz...
2009. ápr. 28. 19:25
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
1.vagyok www.olcsokutya.hu -n megnézheted h h lehet felismerni a szaporítót / tenyésztőt!
2009. ápr. 28. 20:30
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem úgy semmiképpen ne vegyél kutyát, hogy nem látod az addigi tartási körülményeit, meg a szüleit sem. Arról, hogy az anyja hogyan viselkedik nagyon sokat lehet következtetni a kiskutya viselkedésére. Én a helyedben felhívnám és megkérném, hogy a háztól elhozhatnád-e.
2009. ápr. 28. 20:43
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

mini yorki nme lehet tenyészteni, magyarul egy mutáció eredménye ami gyenge idegrendszerrel és szervezettel párosul.legyél körültekintőbb, mert később lesz egy beteg és idegbeteg kutyád! hidd el bánni fogod h nem hallgattál azokra akik azt mondják h ne vedd meg! nekem is van egy nem törzskönyves szíporítótl vett kutyusom, de majd későb lesz mellé egy másik és arra már nem fogom sajnálni a pénzt, inkább több nehogy beteges legyen!!!

fontos, hidd el!

2009. ápr. 28. 20:57
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Én is azt javaslom, hogy akármilyen messze is van tölletek inkáb te menj mint a két ház között féluton. Nagyon sokat lehet látni abból ahogyan élnek, ha ezt nem hagyja (ilyen olyan indokokra hivakozva) akkor gázos a szitu. Egy tisztességes tenyésztőhöz gyakorlatilag bármikor (term.egyeztetve) lehet menni, mert úgy tartja a kiskutyákat, hogy nincs titkolni valója.
2009. ápr. 28. 20:58
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

kimaradt:

inkább többet költök rá, nehogy beteges legyen!!!

ja és hogy én tuti inkább kifizetek 100-120e Ft-ot csak ne kelljen állandóan dokihoz mászkálni vele! hidd el, ha vársz még legalább 2-3 hónapot és gyűjtesz egy kis pénzt akkor jobban megéri, hiszen gondoj bele...legalább 10-13 évre választasz kutyát és azt hogy szeretnéd eltölteni vele? a kutyadokinál, kórházban vagy otthon egészségesen futkározzon a kutyus.

2009. ápr. 28. 21:02
 16/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat,elég hasznosak voltak fel is hívtam az eladót és megbeszéltük,hogy házhoz megyünk...Jobban kifaggattam...A szülei nem törzskönyvesek,a kiskutya 3x volt féreghajtva és kapott oltásokat a nevükre nem emlékszem.A kutyusról kiderült,hogy nem egészen mini inkább közepes méretű bár szerintem inkább normál,kb. 2és fél kiló lesz a várható súlya.
2009. ápr. 28. 21:09
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Mégiscsak szaporító ez,ha tk nélküli kutyákat pároztat.

Ne vegyél tőle kutyát!!!

2009. ápr. 28. 22:50
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Hát én nem venném meg a picit !

Ezek a jellemzők amiket leírtál pont egy szaporítóra utalnak. Keress egy olyan kutyus aminek van papírja ,látod a szülöket , a papírjaikat.

És nem 10 kutyával gyárt!

Ha azt veszed észre hogy több fajta kutyából több szukája is van , akkor ne vegyél tőle. Hiszen nem vagy köteles megvenni a picit! Nagyon sokan írták már hogy vettek "mini " Yorkit és aztán ilyen -olyan betegsége lett egy vagyont költöttek rá , a pici mégis elpusztult .

Ezért kellene jó minőségü , papiros kutyust venni , jó tenyésztő ad hozzá garanciát, és szerződést írnak az eladásról is! Gondold át még egyszer .

2009. ápr. 29. 09:24
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
szólj neki,hogy vigye magával a szülők törzskönyvét
2009. ápr. 29. 14:23
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
szia! ha meg van a kutyus akkor írd már meg h mi és hogy történt meg h milyen az első napja a kutyusnak, mert úgy látom akkor csak lesz onnan kutyus
2009. ápr. 29. 15:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!