Sose volt még kutyusom és nemrég feladtam egy hirdetést, hogy yorkshire terriert keresek. Jelentkeztek rá és pár nap múlva megyünk érte, nemtudom, hogy bízzak-e az eladóban?
mini yorki nme lehet tenyészteni, magyarul egy mutáció eredménye ami gyenge idegrendszerrel és szervezettel párosul.legyél körültekintőbb, mert később lesz egy beteg és idegbeteg kutyád! hidd el bánni fogod h nem hallgattál azokra akik azt mondják h ne vedd meg! nekem is van egy nem törzskönyves szíporítótl vett kutyusom, de majd későb lesz mellé egy másik és arra már nem fogom sajnálni a pénzt, inkább több nehogy beteges legyen!!!
fontos, hidd el!
kimaradt:
inkább többet költök rá, nehogy beteges legyen!!!
ja és hogy én tuti inkább kifizetek 100-120e Ft-ot csak ne kelljen állandóan dokihoz mászkálni vele! hidd el, ha vársz még legalább 2-3 hónapot és gyűjtesz egy kis pénzt akkor jobban megéri, hiszen gondoj bele...legalább 10-13 évre választasz kutyát és azt hogy szeretnéd eltölteni vele? a kutyadokinál, kórházban vagy otthon egészségesen futkározzon a kutyus.
Mégiscsak szaporító ez,ha tk nélküli kutyákat pároztat.
Ne vegyél tőle kutyát!!!
Hát én nem venném meg a picit !
Ezek a jellemzők amiket leírtál pont egy szaporítóra utalnak. Keress egy olyan kutyus aminek van papírja ,látod a szülöket , a papírjaikat.
És nem 10 kutyával gyárt!
Ha azt veszed észre hogy több fajta kutyából több szukája is van , akkor ne vegyél tőle. Hiszen nem vagy köteles megvenni a picit! Nagyon sokan írták már hogy vettek "mini " Yorkit és aztán ilyen -olyan betegsége lett egy vagyont költöttek rá , a pici mégis elpusztult .
Ezért kellene jó minőségü , papiros kutyust venni , jó tenyésztő ad hozzá garanciát, és szerződést írnak az eladásról is! Gondold át még egyszer .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!