Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen fajtát ajánlotok?

Milyen fajtát ajánlotok?

Figyelt kérdés
Agility-ni,nagy kirándulásokra talán még munkákra is szeretném majd vinni. Közepes-nagy méretű kutyát szeretnék.Benti-kinti tartással.Okos,mozgékony és rövid szörű vagy jól kezelhető szörű kutyát szeretenék.Irjatok ha valamit kihagytam.
2009. ápr. 28. 18:13
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem a border collie nektek való fajta :)
2009. ápr. 28. 18:17
 2/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mudit válassz, illik rá a felsorolásod, ráadásul nem utolsó sorban magyar fajta. Szőre nem igényel különösebb ápolást NÉHA kifésülöd és NÉHA megfürdeted, ennyi.
2009. ápr. 28. 18:27
 3/31 anonim ***** válasza:
100%
Mudi!
2009. ápr. 28. 18:40
 4/31 anonim ***** válasza:
50%

a border és a mudi is tényleg nagyon jó választás.

Ha szeretnél egy kis kihivást akkor válassz jó helyről beaglet ;)

nagyon okos,tanitható fajta,mozgékony,rövid szőrű,kinti és benti, agilityn is egyre gyakoribb kutyafajta :) sok embert ismerek akik a biglijükkel agilityznek és dog dancingelnek :D

2009. ápr. 28. 18:42
 5/31 anonim ***** válasza:

És a nagy kiránduládokon mit csinál a beagle? Pórázra kötik szegényt, mert nem akárják, hogy vadásszon?

Második vagyok, márcsak azért is jó a mudi, ha nem szeretsz a többiek után menni, mert a mudi ritka fajta, és így még különlegesebb kutyád lesz! :) Futásban agárral is felveszi a versenyt. Viszont nem szökik elvadászni, de ha akarod hajthatsz vele vaddisznót. Az intellginciája legendás (lenne, a sokan ismernék, de így csak mudis körkben. De akik megismerik a titkot!... :) )

2009. ápr. 28. 18:47
 6/31 anonim ***** válasza:
50%
belga juhászkutya és abból is a mali(malinois)
2009. ápr. 28. 19:39
 7/31 A kérdező kommentje:
Miért kellet leszavazni az elsőt?Hmm?
2009. ápr. 28. 19:45
 8/31 anonim ***** válasza:
Mudit de a puli se rossz
2009. ápr. 28. 19:46
 9/31 anonim ***** válasza:
51%
Boxer.
2009. ápr. 28. 20:16
 10/31 anonim ***** válasza:
100%

A boxer szerintem is jó választás lenne. Esetleg egy dobermann. Bár mivel a dobinak nincs aljszőre ezért kell neki egy meleg házikó télire, vagy be kell őt engedni a lakásba. De ezek szerint nálatok ez megoldható.

Akár egy németjuhász. Bár ezek egyike sem az az igazi agilitys kutya. Kivéve ha csak hobbi szinten szeretnéd űzni a sportot.

2009. ápr. 28. 20:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!