Hozhatunk új kutyust?
Két kutyusunk volt, az egyik egy hónapja elhunyt :(
Ezután tűnt fel jobban, hogy a másik kutya mennyire passzív. ( http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__2246940-hogya.. )
Szeretnénk hozni egy új kiskutyát, de mivel a nagy már 10 éves kijönne vele vajon?
Úgy gondolkodtam, hogy mivel eddig is volt mellette egy másik, ezért nem haragudna az újra, de ugyanakkor egyszer véletlenül kinyílt a kapu, és egy kutya pont ott ment el előttünk, és hát nekimentek elég szépen. (szerencsére nem lett a kutyusnak semmi baja) Szerintetek akkor van esély, hogy egy új kutyát befogadna? ha igen, akkor hogyan mutassuk be neki?
(nagyon szeretném az újat, mert ingyen törzskönyvezett boxert kapnék, fehéret, ami álmaim kutyusa volt mindig, és ez egyszeri lehetőség az egész életben!)
Hát amikor olvastam az előző kérdésedet, azt írtad, hogy nem bírja az idegeneket.
Az én kutyám 10 éves de a malacért oda van pedig kb. 1 éve ismerheti. Tehát úgy gondolom, ha a kutya kölyök akkor e tied nem fogja bántani. Bár nem tudom milyen a természete... Az enyém biztos nem bántaná! :)
a macskákra haragszik nagyon, mert régen amikor kicsi volt még volt egy cicánk, aki a domináns fél volt:D és nagyon sokszor "elverte":D
És azt is meg tudnátok nekem mondani, hogyan mutassuk be őket egymásnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!