Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan tudnám rávenni anyámat,...

Hogyan tudnám rávenni anyámat, hogy vegyen nekem egy bichon frise-t?

Figyelt kérdés
sokszor felhozom neki de azt mondja hogy nem gondoznám, mert amikor elötte volt egy kisegerünk akkor azt is csak 2-3hétig etettem meg minden utána meg főként ő. de azért teljesen más a két dolog!! mire az egér fennt akkor én általában már aludtam vagy készültem és még kisebb is voltam. ha be tudnám valahogy bizonyítani akkor szerintem megengedné. de hogyan tudnám? a kisegeren kívül meg mindenféle kifogást talál ki. segítséget kérnék mert TÉNYLEG NAGYON szeretném azt a kiskutyát. előre is köszi :)
2011. szept. 28. 20:13
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
14 vagyok. ugy érzem nem unnám meg hiszem egy csomo embernek van kutyája és a legtöbb(legalábbis akiket én láttam) nincs elhanyagolva. nagyon szeretnék egyet mert szükségem van valakire akiről ÉN gondoskodhatok. biztos hogy bírnám mert és szeretem az ilyen dolgokat és kitartanék addig. biztos vagyok benne.
2011. szept. 29. 19:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!