SOS! Ez mi lehet? Mit kellene csinálnunk ilyenkor?
A kutyám (csivava) ma egész nap rendesen mászkált meg semmi baja nem volt.20 perce nyüszített egy nagyot és azóta a jobb mellső és a jobb hátsó lábára nem bír ráállni. Olyan mintha le lenne bénulva de nincs mert ha megfogom a lábát kihúzza a kezemből.Most is sétál de nagyon-nagyon nehezen. :'(
Ja és a mellkasán lett belül egy pici hólyag.
16:48
ezt csak ő állítja, csak azt nem értem miért néz minket ennyire hülyének, hogy ekkora fatális baromságokat ír?:D
És így van, attól, hogy megkérdezed még nem kötelez semmire....
egyszerűen nem akarsz neki segíteni ennyi.
"jelenleg nincs arra pénzünk hogy hetente 30000 meg 40000-ret kifizessünk mert nem biztos hogy el múlik.."
Igen, nem biztos, hogy elmúlik. Sőt, elmondom a tutit, ha a kutya nem áll rá, akkor bizony fájhat neki rendesen.
És ha a jobb oldala nem működik, akkor lehet, hogy valami idegi probléma, becsípődés, vagy nem tudom.
Én minden hónapban félre teszek 3-4-5 ezer forintot arra az esetre, ha a kutyámmal valami történne, akkor ne kelljen néznem, ahogy szenved, hanem azonnal vihessem -ha kell az éjszaka közepén- az orvoshoz.
Mi van most a kicsivel? Merre laktok?
"Én minden hónapban félre teszek 3-4-5 ezer forintot arra az esetre, ha a kutyámmal valami történne, akkor ne kelljen néznem, ahogy szenved, hanem azonnal vihessem -ha kell az éjszaka közepén- az orvoshoz."
ENNYI, meg egy bambi... így kell(ene) csinálni.
Az én kutyámnak a múltkorában 500 forintért adott be az orvos egy fájdalomcsillapító injekciót úgy, hogy másik városból jár át, mert magándoki.
Szóval 30-40,000 azért erős túlzás.
Nem tudnám nézni, hogy szenved a kutyám, pláne, hogy járni is alig bír.
A kutya mellkasán van egy dudor, és a jobb oldali lábait nem tudja használni... Szerinted ez nem sürgős???
Mert ha azt írja, hogy a kutya tüsszentett kettőt, vagy hogy az egyik lábára egy picit sántít azt mondom, hogy nem sos.
De innentől már a kérdező felelőssége, hogy mit tesz meg a kutyájáért:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!