Elvinnék a kocsimat részletre, milyen papírt kéne csinálnunk ilyenkor?
El szeretném adni az autómat, és van is rá vevő szerencsére.
Tesóm egyik alkalmazottja venné meg, de csak 30 ezrenként tudná kifizetni, és akkor meg is felelne neki a 160 ezres vételár. (régi autó a drága) :)
Mivel Tesóm osztja a fizetését az illetőnek minden hónapban, ez kicsit megnyugtat, de természetesen le szeretném papírozni rendesen a dolgot.
Az lenne a kérdésem, mennyi az az összeg, amennyi befizetése után már odaadnátok a kocsit használni, és mit kéne mindenképp belefoglalni a szerződésbe?
Nekem igazából már van új autóm, tehát nem használom, de azért biztos ami biztos, inkább áll addig a parkolóban.
Előre is köszönöm a segítséget.
Az kimaradt, hogy már vagy 2 hónapja hirdettem a hasznaltauto.hu-n, és sajnos nem kapkodtak utána nagyon. Ezért is örültem, hogy van végre valaki.
Ismeretlennél tuti nem mennék bele a részletbe, de ez esetben is szeretnék óvatos lenni.
Köszönöm a válaszod!
Wow! Imádom ezt az oldalt. :) Megvennéd a kocsimat látatlanban? :)
Köszönöm, ha nem sikerül megegyeznünk a sráccal, lehet, hogy írok Neked.
És köszönöm a hasznos tippeket is!
Azért ha van még valakinek ötlete, szívesen látnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!