Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Bevigyem éjszakára a mini...

Bevigyem éjszakára a mini kutyámat?

Figyelt kérdés

Sziasztok!:)

Befogadtam egy keverék kutyust, és hát nem nőtt nagyobbra egy cicánál...:)

Világ életemben nagytestű kutyáim voltak (vannak is), ezért gőzöm sincs, hogyan kell helyesen tartanom egy ilyen minikét...:)

nagyon rövid szőre van, kb. mint egy vizslának, ráadásul nem is túl sűrű...

Szóval gondolom, ahogy hűlnek az éjszakák, jobb behozni, nehogy megfázzon?... (most velem alszik egy ágyban.)

Meg attól is félek, hogy elviszi egy bagoly... tényleg van rá esély?

A többi kutyám nem veszi rossz néven, hogy csak a minikét viszem be magammal este aludni? (ha rajtam múlna, mind velem aludna, de hát vannak szülők is a világon...:))

(a félreértések elkerülése végett írom, hogy ezt leszámítva, hogy velem alszik egyáltalán nem kényeztetem el, ugyanúgy nevelem, mint a többit!)

előre is köszönöm a válaszokat!:)

2011. szept. 26. 08:19
 1/8 anonim ***** válasza:

ÓÓÓ biztos egy kis tündérke a kutyus! Én mindig olyan kutyát szerettem volna, ami nem nő meg, mindig pici és aranyos marad.

Nos, én a helyedben bevinném. Amilyen kis csepp, egy nagy hó is eltakarná. Max. abban az esetben hagynám kint, ha a többi kutyával együtt tud aludni, és úgy melegítik egymást. De valószínűleg bent lenne jobb neki.

2011. szept. 26. 08:26
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha kevés szőre van, jobb, ha beviszed, nehogy megfázzon! De előtte csutakold le, nehogy veszekedés legyen belőle a szüleiddel. :D
2011. szept. 26. 08:28
 3/8 anonim válasza:
Én csatlakoznék az elöttem szolohoz különosen azért mert otthon anyáméknál is szoba kutya van és jobb neki a meleg kis lakásba.Kertes házban laktok? mert ha igen néha kilehet engedni öt hogy elvégezze a dolgát kint utána vissza lehet engedni a házba
2011. szept. 26. 08:46
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha veled alszik akkor már bent van.tehát ne akard már ezek után kitenni.
2011. szept. 26. 09:01
 5/8 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!:):)

amúgy eszem ágában sincs kitenni, csak azért kérdeztem, hogy ezzel ugye nem kényeztetem el?...

kertes ház igen, nap közben kint van a többi kutyával, minden nap minimum 1 órát sétálunk az erdőben, és minden kutyával külön is foglalkozom aszerint, hogy ki mit szeret...:)

(biciklis séta, apport, agility, sima séta)

már csak egy kérdésem lenne:

télen akkor egész nap bent legyen?

és mennyire kell komolyan venni ezt a kutyaruhás dolgot?...

csak mert a cicáim kint vannak, és még sincs semmi bajuk, de nekik a szőrzetük is teljesen más...

(mondjuk estére őket is be szoktam hozni...)

ha télen viszem sétálni, akkor érdemes varrnom neki kutyaruhát, vagy olyankor mozog, és nem fog megfázni?...

köszi megint a válaszokat!:)

2011. szept. 26. 09:11
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Nem kell, vidd ki egy kis ruhácskába pisi, kaki. Vagy szoktasd alomtálcára vagy pelus :D de azért vidd ki majd egy ici picit
2011. szept. 26. 09:22
 7/8 anonim ***** válasza:

amikor nekem lett a 8 kg-os tacskópincsim az utcáról, akkor ő nem fázott. a legnagyobb hidegben kóborolt kint kölyökként (-17fokban is), pedig 4-5 kg lehetett csak.

aztán amikor befogadtuk és eltöltött nálunk pár hónapot a lakásban, evesztette azt a dús szőrzetét és szoba kutya lett. a mostani télen már nagyon fázott. szóval a lényeg hogy amelyik egyzser szobakutya lesz az már fázni fog, persze ha visszalerülne az utcára talán túlélné és pár hónap alatt visszanőne a szőre, de valószínűbb h megfagyna.

az első telén még nem volt kabátja a tacskónak, de tavaly már vettem neki olyat, hogy kezes-lábas, de tud pisilni-kakilni benne, meg futni rendesen.1500ft-ért vettem a józsefvárosi piacin, mert maugy brutál drágák.

egyébként nem szoktam öltöztetni.

de a piacos ruhával meg is lett áldva szerencsétlen mert brutál hülyén néz ki. piros az egész, a lábai végénél fehér pamacsos, és kis fehér csontos minták vannak rajta...

2011. szept. 26. 09:40
 8/8 A kérdező kommentje:

:D:D:D:D köszönöm!:D

hát akkor ideje kötögetnem...:)

2011. szept. 26. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!