Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » SOS! Bevigyem a kutyát a...

SOS! Bevigyem a kutyát a garázsba, ha vihar lesz?

Figyelt kérdés
Pár napja van csak nálunk, és eddig ugye elég zűrösek az éjszakák. Éjjel folyamatosan ugat. Pont most szoktatnánk hozzá az udvari élethez. Kérdés, hogy ma éjszaka úgy tűnik vihar lesz. Vigyem be a garázsba? Félek, hogy azt fogja megszokni.
2010. jún. 14. 21:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem igen, mképp.Bár ha egy éjszaka lehet a garázsban, nem megoldható, hogy éjjel ott aludjon szegényke mindig?? 1állatbrát :)
2010. jún. 14. 21:33
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem lesz vihar teljesen tiszta az idő a vihar már átvonult az országon.

Csak egy-egy kisebb cellák pattanhatnak ki de az már kevésbé lesz ilyen heves.

2010. jún. 14. 21:33
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha nagyon fél, akkor igen. A mi kutyánk olyan volt, hogy mindig jól elvolt az udvaron, de ha dörgött-villámlott, akkor rohant be a házba. (nemrég temettük szegényt, nagyon sajnáltam, 14 éves volt, vele nőttem fel...)

Ha egy éjszaka a garázsban lehet, attól még nem szokja meg. Legfeljebb azt, hogy ha vihar van, akkor bemehet, ami meg teljesen korrekt eljárás szerintem :)

2010. jún. 14. 21:42
 4/5 anonim ***** válasza:
0%

Milyen vihar? Itt nem volt semmi, csak napok óta dög meleg van.

Csak vigyázz, hogy ne tojjon a garázsba!

2010. jún. 14. 21:43
 5/5 Akiteki ***** válasza:
100%
Nálunk 3x is volt ma. Öntötték a dézsából és hatalmas dörgések. A kutyáim kihasználták és mindegyik zuhanyozott. :))
2010. jún. 14. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!