Miért vacog kint az ajtó előtt, amikor be is mehetne a meleg garázsba?
A rövid szőrű magyar vizslám kint reszket az ajtó előtt. Vacognak a fogai. Az előbb lementem és bevezette,a garázsba(ugyanis van rajta egy kutyaajtó), de kijön. Nem bírom nézni, hogy majd megfagy. 15 fok van. Van egy kisebb testű kutyánk is, de ő is kint van. A házba sajnos nem jöhetnek be, mert még a szüleimmel élek és nem engedik meg. szerintük a kutyának az udvaron a helye :(
Mit tudnék csinálni?
21/L
Nem biztos,hogy fázik.Lehet,hogy beteg azért reszket.
Nekem is van kétt rövidszőrüm: stafford,magyar vizsla de még télen se vacognak,pedig kint tartom őkett.
ne aggódj érte
nem fagy meg:)
ha úgy érezné jónak, bemenne
nem kell félteni
Valami más baj lehet, 15°C-ban nem fázhat.
Beteg is lehet, vagy idegi alapon, nem tötént semmi vele?
Ha fázna, biztos, hogy a melegben maradna.
Az enyém is csak ilyen hidegben és télen vacog. Rengeteget mozgunk vele, így nincs elhízva. Sőt, csupa izom a kutya, az utolsó 3 bordája ki is látszik. Szóval nincs ami megvédi a hideg ellen.
A garázsba pedig szabad ki és bejárása van.
Vettem már neki 3 kutyaruhát, de mindegyiket lerágta magáról. :(
Ha bezárom a garázsba, akkor szétkaparja az ajtót, a mancsát pedig véresre.
Azt hiszem az lesz a legjobb, ha elmegyek a boltba és főzök nekik valami csirkemájat vagy nyakat, hogy egyenek egy kis meleget.
Nem, nem idegi alapú neki. Teljesen kiegyensúlyozott kutya. Nagy mozgásigénnyel, amit minden nap kielégítünk neki. A kutyaólon nincs ajtó. Úgy van, hogy a kapu jobb oldalt van, aztán egy 15m-nyi járda és úgy kell felmenni lépcsőn az ajtóhoz, ami elfordul (mármint a lépcső). Tehát az ólból rálát a kapura és a lépcsőre. (viszont a bejárati ajtóra közvetlenül nem).
Már a kutyaólra is tettünk egy ilyen gumi-lábtörlőt, hogy ne fújjon be a szél, de leszedte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!