Rövid szőrű kutyák télen egész nap hogy lehetnek kint? éjszakára bent lenne. A műanyag hő szigetelt házak mennyire jók?
gondolom arról van szó, hogy nem vagytok otthon.
Ha éjszaka tényleg bent lehet akkor kibírja. Amúgy is a hajnalok a leghidegebbek illetve a napfelkelte előtti idő. Érdemes venni hőfüggönyt a kutyaházra. Egy jólszigetelt kutyaházban ki kell bírnia. Amúgy is mozognia is kell és levegőn lennie.
Milyen kutyusról van szó?
tudom hogy Ő csak egy kutya de az én kutyám felelőséggel tartozom felé. Én akartam azt is hogy most nyáron este bent aludjon így még nincs az udvaron háza.
Nézegettük már a kutya házakat. Mit ajánlotok. Ő amstaff labrador és még kitudja milyen keverék ér van benne...
Szia!
Lehet én tudom rosszul de én úgy hallottam hogy el kell dönteni hogy kinti kutya vagy benti mert ha kinti megszokja a hideget meleget egyaránt persze fedett hellyel étellel vízzel szépen ellátva. De ha benti és kiteszitek mivel nincs hozzá szokva sokkal hamarabb lehet baja. Nekem van egy kis chinem ő természetesen benti és rossz időben ki sem akar menni. Még a párom kutyája kint fekszik a havon és vigan ugrál benne.
Hát azért egy túltenyésztett palotapincsire nem igaz, hogy bírná kint a hideget, mert 20 fok alatt már remegnek.
Hozzá kell szoktatni a kutyukat, hogy kinti vagy bentiek lesznek-e. Nekem sokáig kinti volt a kutyusom,( nagyszőrű) majd beszoktattuk és azóta fázik kint, előtte évekig nem fázott :)
Nyílván az alkatát is figyelembe kell venni, melyik lehet kint.
Nekünk fa házunk van és egy jó vastag szivacs van alul, amit csak élen rakunk be, napközben ha nincs túl hideg simán elvan.
A mi kutyánk napközben kinti, este meg benti.Elviselné kinn is a telet, de kiskorban így szoktattuk.(az ugatása miatt)
Én egy rövid szőrű kutyát mint pl. egy vizsla nem tartanék kinn télen max egy fűtött helységben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!