Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek tényleg van...

Szerintetek tényleg van pofájuk bevezetni a kutyaadót?

Figyelt kérdés
Egyébként macskából kétszer annyi van mint kutyából és görényből is nagyon sok van.
2011. szept. 24. 20:18
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
100%
Épp ez az! Jóska bácsinak a fülébe jut, hogy egyszer mininum ki kell fizetni 30 000ft-t az ivartalanításért, meg még 5 000ft-t a chippért, ha meg nem, akkor évente fizetheti. Szerintetek mit csinál? Szerintem nem ivartalanítja, sajnálja rá a pénzt, de arra azért jó lenne, hogy őrizze a házat!
2011. szept. 24. 20:29
 12/55 anonim ***** válasza:
51%

Így van, a fejlettebb országokban ez már rég bevett "szokás"

Aki nem tudja vállalni, hogy rászán 10 ezer forintot, az nem fog kutyát tartani, ennyi.

A kutyatartás NEM KÖTELEZŐ!

2011. szept. 24. 20:29
 13/55 anonim ***** válasza:
52%

Mármost is a legtöbb önkormányzat átvállalja a chip árát. Ugyanígy ha lesz adó, az ebből befolyó pénzből sokkal több ivartalanítási akciót lehet csinálni.

Ezért is folyik a pénz közvetlenül a MÁK-hoz, nem az államkasszába.

Ésminden országban innen nyugatra így van. Ott még felmentés sincs, csak büntetés,ha nincs chip

2011. szept. 24. 20:32
 14/55 A kérdező kommentje:

Már Németországba és más országokba is van kutyaadó!

Igen és oda jár fél Mo dolgozni!!!!!!

Kicsit magasabb mint nálunk az életszínvonal. A németek nyaralót vesznek a tengerparton, mi meg buszjegyet a munkahelyig.

A menhelyek már most is tele vannak. És a macskások miért nem fizetnek?????

2011. szept. 24. 20:33
 15/55 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg sorra jönnek a macskák is, de nem lehet mindent egyszerre. Ha a kutyákkal már nincs annyi gond,akkor jöhetnek a macskák
2011. szept. 24. 20:34
 16/55 A kérdező kommentje:

És még egy gondolat.

Tipikusan a szukákat ivartalanítják.

Viszont, aki az adó alól mentesülni akar, annak a kan kutyát is vinni kell, na az sosincs akcióban.

A törvény szerint ezek szerint nem baj, hogy a kóbor macskák futkosnak az út mellett.

2011. szept. 24. 20:35
 17/55 anonim ***** válasza:

Régen is volt.

[link]

És nem tudom mennyivel jobb ,ha Józsi bácsi vízbefojtja a kölyköket,mintha sterilizálná a kutyáját,vagy kirakja őket kóborkutyának,aki megfojtja éhségében a szomszéd csirkéit,vagy gyerekeket támad meg.

2011. szept. 24. 20:36
 18/55 anonim ***** válasza:

"Tipikusan a szukákat ivartalanítják"

nem mindkettőt.Ha nem akarsz tenyészteni teljesen felesleges ivarosnak hagyni a kutyát. az én kanom is ivartalanítva van

2011. szept. 24. 20:38
 19/55 anonim ***** válasza:
67%

És miért nem kezdték a macskával??

az én kutyáim kajáját zabál(nák) a kis dögök de hát gondoskodtam róluk..

És a Józsi bácsi az megtartaná hogy őrizze a házat ívartalaníttatni nem fogja és az adót se fogja fizetni úgyhogy ez nagy hoppá.

Meg aki havi 60ezerből él és a kutya azért van hogy a házat őrizze az miből fog 30 ezreket fizetni??

2011. szept. 24. 20:45
 20/55 anonim ***** válasza:
55%

Az ivartalanítás akciósan ma is 10-15. Nincs szó 30 ezerről.

Azért nem kezdték a macskákkal mert a kutya nagyobb probléma

2011. szept. 24. 20:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!