Lehet otthon saját agility pályát készíteni?
Lesz egy golden retrieverem és egy keverékem. Szeretnék nekik agility pályát építeni, de nem tudom, hogy lehete. Ha esetleg nem lehet, akkor pl: boltban lehet kapni?
erre gondoltam:
[link] przeszkod-korzystny-zestaw-4-elementy_0_b.jpg
figyelj te nagy okos, ne hogy neked legyen már nagy a szád azzal a pár edzéssel amint részt vettél! "örülök" hogy te már ettől akkora "agilitysnek" érzed magadat és osztod az észt
te vagy aki itt fáraszt engem-meg gondolom a másik versenyző agilityst is
én meg csak vidit kértem
ja és bocsika már, én szégyenlem magam, mert folyamatosan építettem fel a kutyáimat, és nem egyből egész pályán, összes akadályon rángattam őket végig, hanem kisebb kombinációkon és folyamatosan nehezítve a dolgokat, óóó bocsánat, nem is tudom hogy mertem ezt megcsinálni...
semmi gond ha nem nemzetközi szinteken akarjátok nyomni, hanem a baj az hogy nem kéne dobálózni az AGILITY szóval, mert az nagyon nem az amit ti csináltok/ v majd akartok ;)
meg azért kéne az edző hogy tényleg ne legyenek elbszva a kutyáitok, meg ne tegyétek már tönkre tényleg azzal hogy első alkalommal 2 méteres ugratóval, halálosan veszélyes akadályokkal, stb... mint pl. ez a betonos dolog is, ami eszetekbe nem jutott volna...
de tényleg mindenki azt csinál amit akar, hajrá csak ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!