Lehet otthon saját agility pályát készíteni?
Lesz egy golden retrieverem és egy keverékem. Szeretnék nekik agility pályát építeni, de nem tudom, hogy lehete. Ha esetleg nem lehet, akkor pl: boltban lehet kapni?
erre gondoltam:
[link] przeszkod-korzystny-zestaw-4-elementy_0_b.jpg
Köszi a válaszokat!
De amúgy én csak hobbiból szeretném csinálni. Tehát mondjuk séta előtt vagy után "elővenném" és mondjuk az egyik akadályt végig csinálja. Vagyis nem verseny-szinten csinálnánk. Azért is szeretnék otthon barkácsolni ilyet, mert nem akarok sok pénzt egy interneten megrendelt hobby aiglity pályáért
Köszi a válaszokat!
De amugy én nem versenyszinten csinálnám ezt. Tehát séta előtt vagy után végigcsinálnánk a pályát vagy csak egy részét és ezzel az aznapi agilityzés "el lenne intézve".
Vagyis csak hobbi szinten űznénk és nem versenyre való felkészülésre. Ezért szeretnék csak egy otthonilag összebarkácsolt agility pályát használni.
Amúgy milyen más kutyás sport van még, amiben egy golden is jó lehet és otthon is kivitelezhető (tehát otthon is pl:összebarkácsolható és nem kell hozzá extra dolgokat beszerezni)?
fölöttem szóló:
hát pedig egyedül az a hozzászóló szólt jól !!!
neki van igaza ;) (végre egy normális)
amúgy arra a videóra én is nagyon kíváncsi lennék...
könyvet ? hát elég szomorú ha felétek van olyan személy, és edzőnek meri magát nevezni... egy edző igenis több éves (vagy inkább évtizedes) tapasztalattal rendelkezik, érti amit csinál, szerencsétlen kezdőknél is figyel a FOKOZATOSSÁGRA, stb.. stb.. tehát a kérdezőt sem kell itt biztatni hogy rakjon minél nehezebb pályát! ja meg remélem nem fogsz 2 méter magasat ugratni vele, hogy húúúú de ügyi, ajánlom hogy olvas utána (és még pár kutyanevelési könyvet) (meg ha picit is utána néztél volna, találhatsz egy csomó golden agilitys vidit)
én nem tudom, miért kell ennyire hitetlenkedni.
ezek szerint Nektek nem ment ilyen könnyen a dolog.
nekem meg ez a furcsa.:)
nyilván kutyája és gazdája válogatja.
a kutyám egy 17 kilós keverék, szerencsés testfelépítéssel és agyi képességekkel, ennyi.
na meg jutalomfalattal igen jól motiválható.:)
nem értem, mi annyira érthetetlen ezen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!