Max 20ezerért kéne nekem havanese. Tudok ennyiért venni fajtisztát?
Nekem egy Havanese-m van, már 5 éves, és ezek a kutyák már akkor is 40-80.000 Ft körül voltak. De ha sajnálod a pénzt rá, neked biztos, hogy nem egy Bichon való. Az oltások mellett még kozmetika is kell neki 3-4 havonta, meg naponta a fésülgetés is időigényes, meg stb...
Mondjuk ahogy a hozzászólásaidat néztem, inkább ne is vegyél kutyát, semmilyet.
Egyetértek az előttem szólokkal. Neked nem való kutya. 20 ezerért minőségit nem kapsz. Sokszor az ilyen minőségi kutyák sokkal olcsóbbak, mint ha mondjuk 20 ért megveszed és a továbbiakban pedig 100 ezreket ráköltesz.
Egyébként fajtisztának fajtiszta lesz, gondolom kutyát nem pároztatnak pl. macskával.
Az hogy fajtatiszta legyen az már más tészta. Ne keverjük a kettőt. És ha már egy kérdést teszel fel, legalább az alap dolgoknak nézz utána, és ugy tedd fel a kérdést hogy azt sugallja hogy vmennyit azért értesz hozzá, ha nincs is mögötte semmi...
Remélem nem ugyanaz vagy, akinél az öthetes westie elpusztult..Nagyon hasonlóak a kommentjeid.Ha nincs rá pénzed, ne végy ilyen kutyát. Nem játékszer, amit a polcra teszel, idö,-és pénzigényes (föleg ezek a fajták).
Ninuminu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!