Kínai kopasz kutya! Tapasztalatok? Mért csinálja ezt?
Van 1 kínai kopasz kutyám a legjobb kennelből! :)
Azt csinálja,hogy teljesen rezonál mindig,talán így melegítit magát? A tenyésztő azt mondta mindegyik ezt csinálja.és még van 1 gond,nem tom baj-e hogy olyan hangot ad mintha szuszog,szerintem nem fázott meg,most 10 hetes.(tegnap hoztuk)
ilyen szuszogó hangott ad..szerintem semmi baja,de ez mitől lehet?
Hát ha tovább remeg szerintem irány a doki.
Nekem is volt egy ilyen kutyám tavaly halt meg egy kan. Ő is remegett időközönként és ilyenkor ilyen mély szuszogó angot adott ki. Elmentünk vele a dokihoz és kiderült hogy ezek egyhel yepilepsziás tünetek. Utána élete végéig gyógyszrt szedett de nem jött elő többet.
14. válaszadónak üzenem:
nem normális, ha a kutya 40 fokban is remeg. Nekünk is ilyen van, és nem remeg most sem, pedig nincs 20 foknál több a lakásban. Szuszogó hangot meg soha nem adott még. Mindenképpen orvoshoz kellett volna vinni.
És nem igaz, hogy sok vele a macera. Mi nem szoktuk nyírni a szőrét, csak ha visszük valahová, ahol fontos a jó megjelenés. És nem gyullad be a szeme. Ez hülyeség, a pulinak is folyton belelóg a "haja", mégsincs semmi baja a szemének. Általában még a testápoló is elmarad, csak nyáron üdüléskor kenegetjük, nehogy leégjen a kis csupasz bőre. És mégsem szárad ki neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!