Kínai kopasz kutya! Tapasztalatok? Mért csinálja ezt?
Van 1 kínai kopasz kutyám a legjobb kennelből! :)
Azt csinálja,hogy teljesen rezonál mindig,talán így melegítit magát? A tenyésztő azt mondta mindegyik ezt csinálja.és még van 1 gond,nem tom baj-e hogy olyan hangot ad mintha szuszog,szerintem nem fázott meg,most 10 hetes.(tegnap hoztuk)
ilyen szuszogó hangott ad..szerintem semmi baja,de ez mitől lehet?
dehooogy isss..nincs ilyenje xD rádiónak van :DDDDDD
REMEG
Szerintem nem normális dolog, de sok kutyánál előfordul.
Nehezen képzelem el, hogy ma, 30 fokban melegítenie kellett volna magát.
Szerintem azért nagyon nem lényegtelen. És egy tenyésztő hogy mondhat olyat, hogy ez normális, és mindig csinálja?
Ennek oka van, és ez általában idegrendszeri.
Ha nem is a kennel nevét, de a kutyus árát megkérdezhetem?
Annyit olvastam egy óra alatt a Kínai Kopasz kutyáról, amennyit csak lehet. Sehol, ismétlem sehol nem olvastam, hogy a remegés normális. Azt írja 20 fok alatti hőmérsékletnél előfordul egy kis remegés, de nem folyamatos.
Viszont azt olvastam róluk, hogy nagyon könnyen megfáznak, a remegés lehet láz jele, a szuszogás meg a megfázásé. Szóval szerintem egy állatorvossal mindenképpen meg kellene nézetni a kutyust.
Hát szerintem nem a legjobb kennelből van.Honnan van?
A legjobbakba most nincs ennyi idős kutya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!