Milyen kutyamenhelyen dolgozni?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 23. 18:13
11/14 anonim válasza:
jajj van az a pedigrés reklám....olyan szívszorító a sírás kerülget...annyira sajnálom a menhelyi kutyákat...ha tehetném az összeset megmenteném és elhoznám
12/14 anonim válasza:
Tudod,kedves Kérdező,én mindenkinek azt szoktam mondani,a menhelyi kutya piszkosul nincs kisegítve az ő sajnálatukkal,meg a lelki csipkéikkel.
Önzés azért nem segíteni,mert "jujjdesajnálom-néznisem tudomszegények sorsát".
Azzal vannak kisegítve,ha az ember erőt vesz magán,fog egy pórázt és elmegy sétáltatni őket.Sokuknak az a fél óra a hét csúcspontja, erre várnak egész héten.
És pontosan tudják,hogy Te nem tudod hazavinni őket és sétáltatni mentél,ők ettől is boldogok.
A velük való foglakozás fény a szomorú kis életükben,erre gondolj mindig.
Én általában a legcsúnyábbat,legesélytelenebbet veszem először pártfogásba,ő is érezze,hogy fontos valakinek.
13/14 anonim válasza:
Pont erről van szó! A valóra váltott szándék az egyetlen, ami rajtuk segít. Nagyon sok emberre van szükség, aki "csak" símogatja, sétáltatja őket. Az az ember sose szégyellje a könnyeit, aki ott van közöttük. Tenni kell értük! Otthonról tűnik csak rettenetesnek a dolog a saját félelmeink miatt. Szemtől szembe már csak a szeretet marad! Ha otthon maradok, akkor nekem is sírhatnékom támad. Ha kimegyek hozzájuk, akkor jó kedvem lesz és nekik is!
14/14 anonim válasza:
én egy KUTYABOLOND vagyok 13 éves menni akarok nyáron még csak 1* voltam ott de megfogott jó volt nekik is nekem is mj elmenni naon rossz volt de menni akarok nyáron!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!