Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Szerintetek jó ötlet lenne a...

Szerintetek jó ötlet lenne a 12. ker. Ben Mint kutyasétáltató dolgozni?

Figyelt kérdés
Nincsen "szakmai képzettségem " de van egy kutyám , járunk is suliba és szerintem elég sok mindent tudok róluk .. Ezt csak plussz pénznek gondolnám . 1 óráért mennyit lehetne elkérni ?
2011. febr. 22. 10:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Jó ötlet,csak kérdés,hogy lesz-e rá vevő.Szerintem 500/óra
2011. febr. 22. 10:21
 2/6 anonim ***** válasza:

hát én először is magamból indulok ki:S nem adnám oda a kutyámat ,hogy sétáltassa meg valaki

nekem volt egy ismerősöm aki ezt csinálta és havonta kapott 800Ft-1000Ft-ot attól függ hogy hetente mennyit sétáltatta

egy óráért sztem kapnál jobb esetben 200-400Ft-ot de azt tudod h ilyenkor felelősséget kell vállalnod és ha valami baja lesz akkor neked kell kifizetni az orvost vagy rosszabb esetben kártérítened ami nem 800-ft körül lesz :S

sztem ez a pénzért kutya sétáltatásdi hülyeség (nem kötözködni akarok) de akinek van kutyája annak számolnia kell azzal hogy minden nap elviszi sétálni 15- évig is akár :D

2011. febr. 22. 10:24
 3/6 anonim ***** válasza:
mármint nem 15 évig folyamatosan csak minden nap amíg él a kutyus :D
2011. febr. 22. 10:25
 4/6 A kérdező kommentje:
szerintem is ez lenne a normális de én biztos vagyok benne h sokan kb. hetente egyszer viszik el mondván h nagy a kert , v vesznek egy kutyát a 10éves gyereküknek aki csak simogatja .. Én abban bízok h a sok gazdag ki ad ezért pár ezer forintot hetente , csak h ne nekik kelljen menni . De hangsúlyozom én nem vagyok ilyen gondolkozású : ) !!
2011. febr. 22. 10:33
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem annyit mindenképpen megér a dolog, hogy csinálsz egy plakátot (kutyasuliban, állatorvosi rendelőben, Fressnapfban is kiteheted) vagy neten feladsz egy hirdetést. Esetleg ismerősöknél, barátoknál is terjesztheted a dolgot, hátha valakinek pont jól jönne ez a lehetőség.

Kb. 500-800Ft-ot tartok reálisnak. Aztán meglátod lesz-e jelentkező. Legrosszabb esetben nem, de akkor is tettél egy próbát.

2011. febr. 22. 10:51
 6/6 zsuzsabazsa ***** válasza:

Én 700.-ft/30 perc.

Idáig csak 2 kutya van. Napi egy alkalommal kérik.

2011. febr. 22. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!