Szerintetek jó ötlet lenne a 12. ker. Ben Mint kutyasétáltató dolgozni?
hát én először is magamból indulok ki:S nem adnám oda a kutyámat ,hogy sétáltassa meg valaki
nekem volt egy ismerősöm aki ezt csinálta és havonta kapott 800Ft-1000Ft-ot attól függ hogy hetente mennyit sétáltatta
egy óráért sztem kapnál jobb esetben 200-400Ft-ot de azt tudod h ilyenkor felelősséget kell vállalnod és ha valami baja lesz akkor neked kell kifizetni az orvost vagy rosszabb esetben kártérítened ami nem 800-ft körül lesz :S
sztem ez a pénzért kutya sétáltatásdi hülyeség (nem kötözködni akarok) de akinek van kutyája annak számolnia kell azzal hogy minden nap elviszi sétálni 15- évig is akár :D
Szerintem annyit mindenképpen megér a dolog, hogy csinálsz egy plakátot (kutyasuliban, állatorvosi rendelőben, Fressnapfban is kiteheted) vagy neten feladsz egy hirdetést. Esetleg ismerősöknél, barátoknál is terjesztheted a dolgot, hátha valakinek pont jól jönne ez a lehetőség.
Kb. 500-800Ft-ot tartok reálisnak. Aztán meglátod lesz-e jelentkező. Legrosszabb esetben nem, de akkor is tettél egy próbát.
Én 700.-ft/30 perc.
Idáig csak 2 kutya van. Napi egy alkalommal kérik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!