Mikortól lehet elvinni pároztatnia kutyust?
van egy 10 hónapos francia bulldogom. Már ivarérett, mert hát előszeretettel szereti a többi kutyust úgymond megszexuálni.
hány hónapos/éves kortól lehet vinni pároztatni?
Van törzskönyve, szűrései, tenyészszemléje, kiállítási eredményei? Gyanítom egyik sincsen. Ezek hiányában csak potenciális gyepi és menhely lakókat gyártasz.
Inkább vidd el ivartalaníttatni.
a "megszexuálás" nem párosodási jel, hanem próbál felülkerekedni a másikon
10 hónapos kutyát nem pároztatunk
amúgy meg csak szóról szóra azt írnám, amit a 2. válaszoló - úgyhogy vidd ivartalaníttatni
Dehog lehet. Az ivarérett és a tenyészérett két külön dolog. az emberek se 12 évesen csinálnak gyereket, pedig biológiailag lehetne. 10 hónapos kutya még gyerek. másfél éves kor alatt (nagytestűeknél 2 éveskor alatt) nem fedezünk
Te pedig egyáltalán ne fedezz a kutyáddal.
Kötelező szűrések megvannak? Tenyéyszszemle? Vagy csak úgy szaporítunk bele a világba?
Akkor jól emlékeztem, hogy 1,5 kortól lehet elvinni.
Azért vinném el, hogy ne legyen kanos.
nem kell egyből leugatni. sajnos nem volt még kutyám, nem tudom hogy működnek a dolgok.
Segítséget szerettem volna kérni nem bunkó kioktatást.
valaki adjon akkor arra választ hogy mit jelent a tenyésszemle, és ezt hol nézik meg?
Miért kedves 18:30, mert szerinted lehet fedezni egy 10 hónapos kutyával,demi vagyunk a bunkók?
Hatalmas tudásod lehet a kutyatenyésztés terén
Tenyészszemlét a fajtaklub ír ki, ahol megvizsgálják,hogy a kutya tenyésztésre alkalmas-e. Addigra meg kell csináltatni a kötelező orvosi szűréseket is.
De fordulj a kutyád tenyésztőjéhez, ő tud segíteni.
"Azért vinném el, hogy ne legyen kanos." -ezért ivartalanítani szokás, nem felesleges kölyköket gyártani
ha olyan jó és szép kutyád van, akkor érdemes kiállításra vinni, ha vannak eredményei, akkor érdemes javítani vele a fajtát, természetesen, ha a papírjai is rendben vannak....de vakvilágba szaporításnak baromira nincs értelme
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!