Hogyan szeditek össze a kutyaürüléket az utcán?
Uzsonnászacskó. Ha nincs közelben kuka, akkor a csatornanyílásba préselem be.
Múltkor a kocsiban maradt a zacskó és a kutyámra rájött a szükség. (Hozzá kell tennem, hogy az én kutyáim nem kakálnak, ha nem csiklandozza a fű a feneküket. Itthon is csak oda járnak, ahol épp nem nyírtuk le a füvet)
Visszamentem a kocsihoz, zacsi ki, aztán mentem vissza keresni, hogy hol hagytuk el.
Jön az ismerősöm, akire vártam és kérdezi, hogy elvesztettem valamit? Mondom nem, csak szedném össze a végterméket.
Hát van itt egy rakással!
Köszi, azokat nem kérem, a saját kutyámét szedném össze. :))
Akárhány hektár, a kutyáknak akkor is szükségük van sétára.
Nekünk nagy kertünk van, jól elvannak benne. Minden nap nem kerül mindenki sorra a sétára, de azért hetente legalább elviszek mindenkit egy kis szórakozásra. Én is rosszul viselném, ha egész nap csak itthon lennék.
A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 10:18 vagyok, gondolom rám gondoltál.
Gratulálok minden okos gazdinak, aki azzal szórakozik, hogy pontozgat. Én írtam azt, hogy mi egy közeli erdőbe és egy folyó mellé visszük ki a kutyákat. Az erdő se nem az utca, se nem az udvarunk. Vagy mit szeretnétek? Pórázzal mutogassuk magunkat az agyonaszfaltozott városban, és sznobkodjunk a nylonzacskóval?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!