Hogy szeditek ki a kutyusotok csipáját?
szia! én nedves törölköző csücskével szoktam kitörölni majd szárazzal áttörlöm.nekem yorkim van,viszont azt hallottam hogy a fehér szőrű kutyáknak szokták ajánlani a szemtisztító folyadékot hogy ne színeződjön el a szőr a szem körül.
de ami nagyon fontos hogy minden reggel meg kell takarítani a kutyus szemét! és havonta 1szer kozmetikus!!ő lenyírja nektek ott a szőrt!nem olyan drága dolog!
Én Panzi enyhén alkoholos szemtisztító cseppel szedem le. Ezt vattára rányomod, és vigyázva, hogy a szemébe nehogy kerüljön, "belemarkolod" a vattába a szőrt, és nyomogatod, dörzsölgeted. Ha nagyon vészes, csak ez jön be (nyírtam már olyan havaneset, amelyik alig tudta kinyitni a szemét a csipától, annyi volt rajta és összeragadva, de nem nyírhattam le a szőrt, mivel kiállítási kutya volt).
Ha csak sima "házi" eb, akkor vágd le, és ugyan ezzel a cseppel töröld át a helyét, hogy ne színeződjön.
A kamilla tea színez!!!!!!
Üdv (egy kutyakozmis)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!