Adhatok neki két féle csonterősítőt? FONTOS
Figyelt kérdés
4hónapos amstaff . eddig kapott Panzi multivitamint ( csonterősítőt), ma viszont fogok neki venni Lavetet, mert az valamivel jobb, a doki is azt ajánlotta. Kérdésem a következő: adhatom neki mindkettőt, vagy a panzit dobjam ki? Mert nem valami csúcsminőség. Viszont a lavet jó árban is van.2011. szept. 12. 10:58
21/25 anonim válasza:
a kutyatartás drága hobbi...
egyébként szerintem a luposan gelenkkraftra gondolt. az is drága, viszont sokáig elég.
sportkutyáknak, nagytestű, növekedésben lévő kutyáknak melegen ajánlott! nálunk az összes kutya kapja kúraszerűen.
22/25 anonim válasza:
Többet érsz azzal, ha kiegészíted hússal, héjas tojással a tápot.
23/25 Akiteki válasza:
Azaz! A Luposan! Elfelejtettem a nevét. Azt hiszem mi a biomineralt adtuk az első alomnak. Aztán rájöttem, hogy totál felesleges, a royal caninben benne van minden, ami kell a kutyának.
24/25 anonim válasza:
A Biomineral a csontfejlődéshez ajánlott. A Gelenkraft az inaknak, ízületeknek, porcoknak segít.Csak ennyi köztük a különbség.
25/25 Akiteki válasza:
A válasz írója 82%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:2
Köszi! Az állatorvosnál vettem, ő tudta hogy melyik kell nekünk. Talán ezért is nem bírom megjegyezni a nevét:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!