Adhatok neki két féle csonterősítőt? FONTOS
ne adj neki egyszerre kettőt. a tuti, ha megkérdezed a dokit, de azt fogja mondani, hogy vagy előbb fogyjon el a panzi, és utána térj át a lavetre, vagy már most felejtsd el a panzit.
de a kettőt egyszerre semmiképp.
mind a kettő "csonterősítő" sz.r...
a legjobb Ca forrás, amit adhatsz a kutyádnak, az a csont. jó kis sertéscupákot megkapod a hentesnél olcsón (vagy ingyen), kifőzöd otthon, és még jó muri is a kutyának.
arra figyelj, hogy ne adj neki sokat, mert székrekedése lehet tőle! inkább csak heti 2-3x kapjon, és ne túl nagy darabokat. az bőven elég lesz neki!
fuhaa csak már "megrendeltem" a lavetet. Vagyis egy ismerősöm hozza nekem este, mert náluk van a boltban.
Köszi a válaszokat! Majd megérdeklődöm a dokinál!
Egyébként kapott már csontot( nem csirkét nyugi! :) ), de kihányta :S szóval azóta nem merek neki adni. Igaz elvolt vele sokáig, ízlett is neki, de kijött belőle a fele
a legjobb amit tehetsz az izületeivel az h zöldkyagló kivonataot adsz neki. és mást ne.
a kölyök kutyák szervezete még nem tudja a felesleges calciumot üríteni, ezért hirtelen nőnek és az súlyos betegségekhez vezet. nem kell neki több mint ami a kölyök tápban van. ugyanúgy ahiogy az embereknél is túl lehet adagolni a vitamint.
amugy pl a josera jobb és nem drága!
Igen, a túlzott kalcium bevitel kölyök korban (amíg nő) többet árthat, mint amennyit használ.
Én is inkább a zöld kagylót javaslom. De ha már megrendelted, akkor potyára ne dobd ki Én akkor úgy csinálnám, hogy az előírt mennyiségnek csak a felét adnám. Vagy még kevesebbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!