Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Adhatok neki két féle csonterő...

Adhatok neki két féle csonterősítőt? FONTOS

Figyelt kérdés
4hónapos amstaff . eddig kapott Panzi multivitamint ( csonterősítőt), ma viszont fogok neki venni Lavetet, mert az valamivel jobb, a doki is azt ajánlotta. Kérdésem a következő: adhatom neki mindkettőt, vagy a panzit dobjam ki? Mert nem valami csúcsminőség. Viszont a lavet jó árban is van.
2011. szept. 12. 10:58
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Szerintem egyszerre csak 1 félét adj neki. De tedd fel a kérdésed annak a dokinak, aki ajánlott a Lavetet, biztosan válaszolni fog.
2011. szept. 12. 11:02
 2/25 anonim ***** válasza:

ne adj neki egyszerre kettőt. a tuti, ha megkérdezed a dokit, de azt fogja mondani, hogy vagy előbb fogyjon el a panzi, és utána térj át a lavetre, vagy már most felejtsd el a panzit.

de a kettőt egyszerre semmiképp.

2011. szept. 12. 11:16
 3/25 anonim ***** válasza:
Mit adsz enni a kutyádnak? Multivitamin amúgy sem kell, ha megfelelő tápot kap. Csonterősítő sem kell ilyenkor.
2011. szept. 12. 11:22
 4/25 anonim ***** válasza:
Ahogy utolsó is írta, ha megfelelő összetételű tápot kap, akkor semmi szükség a kiegészítőkre.
2011. szept. 12. 11:26
 5/25 A kérdező kommentje:
dog chowt kap. nem valami húdejó táp , viszont prémium -szuper prémium tápra nincs nagyon keret sajnos :S később szeretném súlyhúzásra hordani a kutyusomat, azért is szedi a csonterősítőt
2011. szept. 12. 11:31
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

mind a kettő "csonterősítő" sz.r...

a legjobb Ca forrás, amit adhatsz a kutyádnak, az a csont. jó kis sertéscupákot megkapod a hentesnél olcsón (vagy ingyen), kifőzöd otthon, és még jó muri is a kutyának.

arra figyelj, hogy ne adj neki sokat, mert székrekedése lehet tőle! inkább csak heti 2-3x kapjon, és ne túl nagy darabokat. az bőven elég lesz neki!

2011. szept. 12. 11:38
 7/25 anonim ***** válasza:
Azért nem is rossz táp az. Sokkal többet ártasz, ha plusz vitaminokkal tömöd a kutyát. Inkább adj neki néha marha húst, marha májat kiegészítésként.
2011. szept. 12. 11:38
 8/25 A kérdező kommentje:

fuhaa csak már "megrendeltem" a lavetet. Vagyis egy ismerősöm hozza nekem este, mert náluk van a boltban.

Köszi a válaszokat! Majd megérdeklődöm a dokinál!

Egyébként kapott már csontot( nem csirkét nyugi! :) ), de kihányta :S szóval azóta nem merek neki adni. Igaz elvolt vele sokáig, ízlett is neki, de kijött belőle a fele

2011. szept. 12. 11:42
 9/25 anonim ***** válasza:

a legjobb amit tehetsz az izületeivel az h zöldkyagló kivonataot adsz neki. és mást ne.

a kölyök kutyák szervezete még nem tudja a felesleges calciumot üríteni, ezért hirtelen nőnek és az súlyos betegségekhez vezet. nem kell neki több mint ami a kölyök tápban van. ugyanúgy ahiogy az embereknél is túl lehet adagolni a vitamint.

amugy pl a josera jobb és nem drága!

2011. szept. 12. 11:59
 10/25 anonim ***** válasza:

Igen, a túlzott kalcium bevitel kölyök korban (amíg nő) többet árthat, mint amennyit használ.

Én is inkább a zöld kagylót javaslom. De ha már megrendelted, akkor potyára ne dobd ki Én akkor úgy csinálnám, hogy az előírt mennyiségnek csak a felét adnám. Vagy még kevesebbet.

2011. szept. 12. 12:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!