Rossz előérzetem van, mit csináljak a kutyusommal?
Viccelsz ugye?
Sok horror filmet láttál, ahol az aranyos kölyök kutyából gyilkos fenevad lett?
Te magad vagy a kutya viselkedésének okozója! Tőled ilyen!
Keress valakit aki elmondja neked, hogyan kell nevelni egy élő , igazi kölyök kutyát! Ne itt kérdezz! Olyan hiányosságaid vannak ( vagy szórakozol) ami néhány mondattal nem pótolható.
De jó neked, hogy te úgy születtél, hogy mindent tudtál a kutyák neveléséről kedves utolsó!
Nem volt ezer kiskutyám, hogy megtapasztalhassam, hogy egy kölyökkutya ilyen és olyan helyzetekben, hogy viselkedik, nálunk egy kutya addig van nálunk ameddig él (azaz 10-14 évig!), addig nem mondunk le róla, nem hozunk hozzá több kutyát. Egyébként nem kell horrorfilmet néznem elég, ha végigmegyek az utcámon és látom, hogy mennyi ugatós vérengző kutya van, akik rohannak a kerítésnek. Ok, ugasson a kutya, de ne minden elhaladó embert, meg ne a gazdáját!
És igen tőlem függ milyen lesz a kutya ezt tudom, direkt azért is mertem itt megkérdezni, mivel ez az oldal erre a céllal jött létre.
Egyébként mindenkinek a segítségét köszönöm, rendesek vagytok, hogy segítettetek. :)
A kutya emlős állat és ragadozó. Nincs keze, nem tud beszélni. Kommunikációra a hangját használja, minden egyebet a testével csinál, fut, ugrik, eszik, harap, mindezt teszi úgy , ahogyan az ösztönei diktálják. Sokféle van neki és sok kombinációban létezik, színes egyéniség, sokféle jellemmel, temperamentummal megáldva. Az öröklött dolgok 20% a fennmaradó 80% pedig a környezet befolyásolása, a tanulás által.
Na, ná, hogy a kutya tanításához nem kell tudás! Azért van ennyi jól nevelt kutya is. :)) Pont amilyen sok okos ember és jól nevelt gyerek van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!