Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Nagyon kérem, hogy valaki aki...

Nagyon kérem, hogy valaki aki már tapasztalatból tudja írja meg nekem meddig tarthat egy 12 éves német juhász és doberman kutyám természetes halála? Amúgy nincs fájdalma kb.1 hete nem kell fel és már csak az oldalán fekszik jó egy napja.

Figyelt kérdés
Elnézést aki nem így gondolja de én azt szeretném, hogy természetes módon haljon meg mivel az elaltatást csak akkor tudnám megtenni ha szenvedne.
2009. ápr. 22. 10:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Ne basztassátok a kérdezőt, mert egyrészt semmi értelme, másrészt ellentétes hatást vált ki, azzal ami üdvös lenne. Kérem a válaszolók is a kutyája érdekét tartsák fontosabbnak, mint a "jólmegmondom" módszerüket.
2009. ápr. 22. 14:17
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom a 14.17-es hez miért kell rögtön letámadni a másikat, ha szép szóval és eggyüttérzéssel sokkal többet elérhetsz!!!
2009. ápr. 22. 14:31
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok.

Szerintem is jobb lenne elaltatni a kutyust!

Ha tudod biztosan hogy nem épül fel ,mi értelme tovább hagyni haldokolni?

Engesd őt elmenni!!!

2009. ápr. 22. 14:35
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
1hét alatt már nagy valószinüséggel folyadék lett a tüdejében ha nem mozog.Szerintem se hagyd tovább,ha nem tud már mozogni akkor szenved.:-( Sajnálom de jobb lesz így neki!
2009. ápr. 22. 22:19
 15/16 A kérdező kommentje:
Kedves válaszolóknak mindegyiknek egytől egyig köszönöm,hogy az első kemény helyzetemben mikor tanácstalan voltam vagy "dorgálva" vagy megértőbben de segítségemre voltak. Nemsokára mire leírtam a soraim az én drága kis Barátom BRÚNÓ természetes módon kilehelte a lelkét s én bár nagy fájdalommal de mégis örömmel búcsúztam el tőle (eltemettem szépen) mivel a mi életünk is jobb ha természetes módon ér véget szerintem s ez minden élőlényre igaz a hitem szerint. Igaz nem tagadom volt bizonytalan pillanatom de belenézve a kutyám szemébe most már biztosan tudom,hogy így tettem jól mivel végelgyengülésbe múlt ki s a lelkének(nem csak embereknek van) így a jobb.Hála Istennek nem szenvedett csak talán annyit ami a mi sorsunk is lesz! Nehéz volt igaz,de most már ez az első tapasztalatom erőt is adott egyben. Mindenkinek a legtöbb jót kívánom aki írt s természetesen a kis kedvencének is. Dordzse
2009. ápr. 25. 04:10
 16/16 anonim ***** válasza:
Tényleg csodállak hogy megtetted, még amikor olvastam hogy nehéz volt, elsírtam magam, de mostmár jó helyen van,biztonságban!
2009. szept. 9. 00:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!