Nagyon kérem, hogy valaki aki már tapasztalatból tudja írja meg nekem meddig tarthat egy 12 éves német juhász és doberman kutyám természetes halála? Amúgy nincs fájdalma kb.1 hete nem kell fel és már csak az oldalán fekszik jó egy napja.
Az hogy nem mutatja nem azt jelenti hogy nincsen fájdalma.
Az hogy nem tud felkelni pontosan arra utal hogy szenved. Valószínűleg fájdalmas neki a mozgás!
Lehet hogy te nem így látod de kegyetlenség hagyni kínlódni csak mert te nem akarod hogy elaltassák.
Az én kutyámat is el kellett, és baromi nehéz döntés volt, és a szívem szakadt meg, de ezt kellett tennem, hogy ne legyen több fájdalma!
Neked is ezt kellene tenned, mert ezzel segítesz neki! Azzal hogy nézed ahogy haldoklik és vegetál szerintem neked is csak nehezebb, neki meg pláne!
Engedd el!
Nem akarok otromba lenni de nagyon egyszerű a képlet. 1: Kap egy injekciót, amitől fájdalommentesen elalszik.
2: Megvárod, amíg megfullad.
Szerintem nem kérdés, hogy melyik a kíméletesebb halál. Én legalábbis egyáltalán nem szeretnék megfulladni ha van választásom. Szerintem a kutyád sem erre szavazna. Ilyen helyzetben bár nagyon nehéz de az a legfontosabb, hogy az ő érdekeit tartsd szem elött, ne a te érzéseidet, mert így csak megkínzod, mielött meghal. Nagyon sajnálom a dolgot, tapasztalatból tudom, hogy nem könnyű. Mégis arra kérlek, ne hagyd, hogy méltatlanul és szenvedve menjen el.
Nézz a kutyád szemébe...látni fogod hogy szinte könyörög a segítségedért!!!!
Nagyon szépen kérlek engedd hogy elaltassák!!!!!!
Egyetértek a 11.28-as éa a 11.42-es hozzászólással.
Egyszerűen nem is értelek.
1 hete szenved a kutyád, nem kel fel, maga alá ürít, ha tud még egyáltalán . . .
Csak vegetál szegénykém, gondolom fázik is.
És szerinted nem szenved???
A legborzasztóbb, mikor a butaság szorgalommal párosul.
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!