Egy csivava tartása könnyű feladat?
Figyelt kérdés
Nem a magatartására gondolok elsősorban, hanem a szőrápolásra, az etetésre (pl.: mennyire gyakori ennél a fajtánál az allergia, bármire) arra, hogy beteges-e egy genetikai problémáktól menetes egyed, könnyezik-e a szeme...?2009. ápr. 20. 10:08
11/14 A kérdező kommentje:
Az elég költséges, ha jóra gondolok és az az, mait néha műteni is kell. Én is úgy hallottam, hogy elég költséges.
Sajnálom!
2009. ápr. 24. 21:02
12/14 anonim válasza:
A csivava nem olyan érzékeny mint ahogy az internet írja (tapasztalatból beszélek)az tény és való hogy megvan az ára én 50.000 ft-ért vettem egy fajtiszta törzskönyvezett kiskutyust.a felszerelésnek megvan az ára sampon,fésű,ruha,fekhely,pelenka,hám....stb
13/14 kittike768 válasza:
Szia !!!
Én csivava gazdi vagyok talán választ adhatok a kérdésedre !
A csivava egy igen kicsi szőrzettel rendelkező kutyafajta de szüksége van fürdetésre fésülésre !!! Az allergia ??? Hát azt nem tudom de az én kutyim családfájában nem volt allergiás kutyi !!! Igen néha könnyezik a szemük ez természetes :) !!!
14/14 kittike768 válasza:
Ja és én úgy tapasztaltam hogy eléggé hullik a szőre !!!
Az enyémnek pont most !!! :$
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!